عارف، رییس فراکسیون امید:

سکوت قبرستانی در دانشگاه‌ها حکمفرما است| دانشجو باید پرخاش کند

رئیس فراکسیون امید با درخواست از خبرگزاری ایسنا برای برخورد انتقادی تر با مسائل مربوط به دانشگاه‌ها، سکوت فعلی در بین دانشجویان و جنبش دانشجویی را سکوت قبرستانی توصیف کرد و گفت: فضای امروز دانشگاه‌ها فضای مطلوب انقلاب و کشور نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا رییس فراکسیون امید با درخواست از ایسنا برای برخورد انتقادی تر با مسائل مربوط به دانشگاه‌ها، سکوت فعلی در بین دانشجویان و جنبش دانشجویی را سکوت قبرستانی توصیف کرد و گفت: فضای امروز دانشگاه‌ها فضای مطلوب انقلاب و کشور نیست.

محمدرضا عارف با اشاره به سکوت در بین جنبش دانشجویی گفت: باید رسانه‌ها بررسی کنند چقدر در ایجاد این فضای دانشگاهی مقصر هستند. ایسنا به عنوان خبرگزاری با پایه جهت گیری دانشجویی چقدر در اصلاح این فضا کمک کرده است. کسی چنین فضای دانشگاهی را تایید نمی‌کند شاید مدیریت‌ها در کوتاه مدت از این فضا راضی باشند که صدایی از دانشجویی در نمی‌آید اما تعبیر بنده سکوت قبرستانی است.

عارف با تاکید بر این که دانشگاه و دانشجو باید شاداب و بانشاط باشد، گفت: دانشجو باید پرخاش کند و مطالبه گری داشته باشد اگر شاهد نشاط بیشتر در دانشگاه‌ها باشیم بخشی از مشکلات و مسائل کم رنگ شده و حتی اتفاق نمی ‌افتد.

نماینده تهران با تاکید بر لزوم پیگیری جدی تر ایجاد کرسی‌های آزاد اندیشی به عنوان یکی از مطالبات مقام معظم رهبری و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: قطعا این کرسی‌ها می‌توانند در شاداب تر، پویاتر و فعال تر کردن فضای دانشجویی تاثیر گذار باشد. دانشجویان آینده سازان کشور هستند و دانشگاه‌ها هم محلی است که در آن دانشجویان با روش صحیح و خطا تربیت می‌شوند اگر جایی و در مورادی هم تذکری داده شود باید بدانند که این برای اصلاحشان جهت آمادگی برای ورود به جامعه و نقش آفرینی بیشتر است.

وی که به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس این خبرگزاری با خبرنگاران این رسانه گفت‌وگو می کرد، با گرامیداشت تاسیس سالگرد ایسنا گفت: آقای فاتح را خداوند سلامت بدارد و توفیق دهد. ایشان قبل از راه اندازی خبرگزاری ایسنا با بنده مشورت می‌کرد آن زمان بنده رئیس دانشگاه بودم و او رئیس انجمن اسلامی بودند او را تشویق به راه اندازی خبرگزاری پویا، با نشاط و با پایه دانشگاهی و بدون وابستگی به جریان‌ها کردم. پایه گذاری ایسنا درست بود و به درستی سیاست‌های گام به گام و تدریجی‌اش را پیش برد و در این دو دهه در مسیر رو به جلو حرکت کرد.

وی با قدردانی از خبرنگاران ایسنا برای تلاش‌های‌شان در طول دو دهه گذشته افزود: طبیعتا شما با محدودیت‌هایی رو برو بودید و آزادی عملی همچون جنبش دانشجویی را نداشتید با این وجود روند خوبی را طی کردید. درخواستم این است که در ادامه راه نسبت به موضوعات دانشگاهی انتقادی تر عمل و برخورد کنید. منتها این رویکرد همراه با پیشنهادات سازنده باشد. فضای دانشگاه‌ها فضای مطلوب انقلاب و کشور نیست باید فکری برای اصلاح آن شود.

Share