بادامچیان بیان کرد:

قالیباف مسیر جدا را می رود| شورای ائتلاف و جبهه پایداری حاضر به حضور در جلسات نشدند

بادامچیان درباره مقایسه مجلس یازدهم با مجلس هفتم و خوب نبودن آن، گفت: مجلس هفتم مجلس بسیار خوبی بود اگر چه برخی دوستان بعضی سیاست‌ها را قبول نداشتند اما هر مجلس ۳۰۰ مصوبه درست دارد مجلس یازدهم هم مثل مجلس هفتم مجلس خوبی است و منتخب ملت هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از خبرآنلاین، اسدالله بادامچیان روز دوشنبه در نشست خبری با تبریک ولادت حضرت زهرا با گرامیداشت ۲۲ بهمن و دومین سالروز درگذشته محمد نبی حبیبی دبیر کل فقید حزب موتلفه گفت: مسئله فعلی انقلاب اسلامی، بیانیه گام دوم و چگونگی ورود به این گام و همچنین مسئله انتخابات ۱۴۰۰ است.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: همه کسانی که در این ۴۲ سال فعالیت داشتند و مسئول بودند خدماتی ارائه کردند که باید از آن‌ها تشکر کرد و نگاه موتلفه نگاه سیاه و سفید مطلق نیست و خدمات از دولت آقای بازرگان تا آقای روحانی خوب بود و نقاط ضعف هم داشت که از خدماتشان متشکریم.

وی ابراز امیدواری کرد نقاط ضعفشان تجربه‌ای برای انتخابات آینده به کسانی باشد که مسئولیت می‌پذیرند تا بتوانند این نقاط ضعف را جبران کرده و آن را تکرار نکنند.

بادامچیان با نگاهی به تاریخ انقلاب در این ۴۲ سال گفت: امام در آغاز انقلاب اسلامی این حرکت را حرکت مردم سالارانه و تمام مردمی می‌خواست و انقلاب ما در این چهل و چند سال همه کار را با انتخابات انجام داده از قانون اساسی گرفته تا مجلس شورای اسلامی، شورای اسلامی شهر و روستا، خبرگان و ریاست جمهوری.

وی افزود: همه نوع رییس جمهور را در این ۴۲ سال تجربه کردیم و همه خواستند به بهترین نحو خدمت کنند. اینکه چرا بازرگان نتوانست فعال عمل کند و استعفا داد را باید بررسی کرد.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: امام گفتند استعفا ندهید اما همان روز خبر استعفای بازرگان در خبرها منتشر شد. امام می‌دانست اگر بین رجال رای گیری شود بیشترین رای را بازرگان کسب می‌کند اتتقاداتی بعدا به بازرگان شد که امام دستور داد در خطبه‌ها او را نقد نکنند.

بادامچیان با بیان اینکه بازرگان تفکر لیبرالیستی غرب گرای مستقل داشت و نگاه او این بود که باید با آمریکا همکاری کرد، گفت: این ذهنیت با نگاه کاپیتالیستی حاکم در غرب اجازه نمی‌داد این شیوه در کشور پیش برود. او منتخب و منصوب امام بود و ناشکری بود که بر خلاف امام پیش برود و کنار رفت.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به دوران نخست وزیری بنی صدر، اظهار کرد: در مساله بنی صدر هم امام نگفت به صحنه نیاید حتی از او حمایت کرد اما چه ذهنیتی باعث شد که مردم متوجه شوند مشی او آمریکایی است، رفتار ۱۴ اسفند او در دانشگاه نشان داد که ذهنستی آمریکایی دارد.

وی افزود: تفکر بنی صدری نمی‌گذارد او موفق شود. بعد از شکست بازرگان و بنی صدر، ذهنیت چپ در کشور غلبه کرد و دولت میرحسین روی کار آمد البته قبل از او مردم به رجایی و خامنه‌ای رای دادند و باهنر روی کار آمد. ۲۲ روز پس از نخست وزیری بازرگان جنگ شروع شد و رجایی هم جنگ را اداره کرد و تفکر بنی صدری را اداره کرد و هم مردم را توانست راضی نگه دارد.

بادامچیان با اشاره به استعفای اجباری عسگراولادی اظهار کرد: میرحسین موسوی او را مجبور به استعفا کرد با اینکه می‌دانست منصوب امام است، امام به عسگراولادی فرموند تا جایی که می‌توانی مقاومت کن اما موسوی درست مقابل امام عمل کرد. امام روزی به موسوی گفتند با توجه به قطعنامه ۵۹۸ اگر جنگ را ادامه دهیم وضع اقتصاد چطور است و موسوی پاسخ داد اقتصاد صراحتا زیر صفر است و با این اوصاف امام گفتند که من جام زهر را می‌نوشم و تفکر چپ گرای غربی باعث شد اقتصاد ما به زیر صفر برسد.

بادامچیان درباره اینکه آیا شورای وحدت با حضور آقای رییسی موافق است یا نه، گفت: سیاست شورای وحدت و حزب موتلفه این است مانع کسی که در صحنه نامزدی فعال باشد، نمی‌شویم.

وی افزود: تعداد قابل توجهی که خود را مناسب نامزدی می‌دانند فعال هستند و ما برای همه احترام قایل هستیم و این پیش می‌رود تا شورای نگهبان تایید صلاحیت کند.

عضو سیاستگذاری عالی شورای وحدت با اشاره به نامه خود به شورای نگهبان برای تفسیر رجل سیاسی مذهبی گفت: از شورای نگهبان خواستم تفسیر خود را از رجل سیاسی مذهبی روشن کنند چون رجل سیاسی مثل مدرس، مصدق و قوام السلطنه و رجل مذهبی باید در مذهب و دین برجسته باشد.

بادامچیان تاکید کرد: شورای وحدت از کسی حمایت می‌کند که با منشور گام دوم مقیدتر باشد و آیت الله رییسی با توجه به جایگاهش در دستگاه قضایی یکی از کسانی است که توجه به ایشان بیشتر است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره نظر شورای وحدت به سعید محمد، گفت: شورای وحدت نسبت به هیچ کس تا تایید شورای نگهبان، بحثی ندارد و بعد از تایید راجع به نامزدها بحث و اصلح را انتخاب می‌کنیم.

وی افزود: حتی شایعه شد جامعه روحانیت مبارز روی علی لاریجانی کار می‌کند که بیانیه داد و چنین چیزی را تکذیب کرد. وحدت زمانی حاصل می‌شود که مجموعه کار کند و اکثریت روی یک شخص اتفاق نظر داشته باشند.

بادامچیان درباره مقایسه مجلس یازدهم با مجلس هفتم و خوب نبودن آن، گفت: مجلس هفتم مجلس بسیار خوبی بود اگر چه برخی دوستان بعضی سیاست‌ها را قبول نداشتند اما هر مجلس ۳۰۰ مصوبه درست دارد مجلس یازدهم هم مثل مجلس هفتم مجلس خوبی است و منتخب ملت هستند.

بادامچیان درباره‌عدم حضور آقای قالیباف در شورای وحدت، گفت: حامیان قالیباف در ائتلاف نرفتند البته حزب و تشکل ایشان نرفت و در جلسه شورای وحدت هم حضور نیافتند. آقای قالیباف جدا می‌روند و شاید به این مجموعه شورای وحدت هم بپیوندند. در شورای وحدت به روی همه باز است.

وی با بیان اینکه مردم در سال ۸۴ نه به شخص احمدی‌نژاد که به شعارهایش رای داده بودند، گفت: احمدی‌نژاد در زمان شهرداری یک روحیه رجایی‌گونه نشان داده بود که حالا برخی می‌گویند آن رفتارها پوپولیستی بود که به این حرف‌ها کاری ندارم، ولی مردم از آن رفتار خوششان آمد و به او رأی دادند که در دوره اول هم خوب عمل کرد چون جمعی و با مشورت عمل می‌کرد اما در دور دوم فکر کرد که جهان دارد به سوی احمدی‌نژادشدن پیش می‌رود و معجزه هزاره سوم و این حرف‌ها مطرح شد و بعد هم به اختلاف نظر با رهبری نظام رسید.

وی افزود: مسکن مهری که او ساخته بود نه مسکن که مسکّن بود و آنچه که در حاشیه‌های شهرها ساخته شد یک فاجعه اقتصادی است همچنان که آنچه این آقایان فعلی به عنوان مسکن ملی دارند ادامه می‌دهند به نظرم همان فاجعه اقتصادی را به همراه دارد.

بادامچیان با اشاره به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم، تأکید کرد: امیدواریم مردم انتخابی کنند که ما دچار این مشکلات نشویم و بتوانیم تمدن اسلامی را پیش ببریم.

وی یادآور شد: در مورد آقای رئیسی هم که یک روحانی برجسته است هیچ مانعی برای ثبت‌نام وجود ندارد و اگر ایشان وارد صحنه شوند هم به نظرم حامیان خود را دارند اما باید ببینیم خود ایشان چه تصمیمی می‌گیرند.

دبیرکل حزب موتلفه با اشاره به تجربه اصولگرایان در انتخابات مجلس یازدهم گفت: ما در آن زمان به سمت وحدت رفتیم ولی دوستانی که در شورای ائتلاف کارگردان بودند و پشت پرده کار هستند، حاضر به جمع شدن با جامعه روحانیت، موتلفه و جبهه پیروان نشدند. بعد از انتخابات مجلس، شورای ائتلاف به کار خود خاتمه داد و به همین دلیل جامعه روحانیت با قدرت وارد صحنه و مقرر شد این جامعه به شکل جدی محوریت را در اختیار داشته باشد تا با دعوت از تمام گروه‌های اصولگرا کار را به پیش ببرد.

بادامچیان یادآور شد: اولین دعوت از دوستان شورای ائتلاف انجام شد ولی آن دوستان گفتند که با حفظ احترام جامعه روحانیت حاضر به شرکت در جلسات شورای وحدت نیستند. پس از آن از جبهه پایداری و دوستان آقای قالیباف نیز دعوت شدند ولی آن‌ها نیز به جلسات ما نیامدند ولی در عین حال نزدیک به ۴۰ گروه و حزبی که در شورای وحدت حضور دارند جلسات شورای وحدت برگزار کردند.

وی ادامه داد: در ارتباط با انتخابات شوراها نیز سیاست ما این است که استقلال استان‌ها را حفظ کنیم تا آن‌ها برای خود تصمیم بگیرند و مجموعه تشکل‌های استانی دور هم جمع شوند و عناصر شایسته شهر و روستای خود را انتخاب کنند. در همین راستا روحانیت هر استان سازوکارهایی استانی را شکل داده‌اند. البته آنطور که بنده خبردار شدم شورای ائتلاف نیز در استان‌ها در حال فعالیت هستند.

Share