آموزش آشپزی؛

طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی مزه دار

کتلت یکی از غذاهای سنتی ایرانی و در واقع ترکیبی از گوشت چرخ شده و سیب زمینی است که هم طرفداران زیادی دارد و هم مدلهای متنوعی برای پختن آن وجود دارد.

پریناز جهان مهمانی: کتلت گوشت و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که بسیار خوش طعم و مقوی است و طرفداران زیادی بین خانواده ها دارد.

مواد لازم برای تهیه کتلت برای ۲نفر:
گوشت: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی: یک عدد
پیاز: یک عدد
تخم مرغ: یک عدد
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر گشنیز، پاپریکا، سماق): هرکدام یک قاشق مرباخوری
پودر سوخاری: به مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی تنوری مزه دار:
سیب زمینی: دوعدد
ادویه (نمک، فلفل، پودرسیر، پاپریکا) هرکدام یه قاشق مرباخوری
جعفری: به مقداد لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت گوشت:
در ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و بعد آب آن را بگیرید.
مواد را همراه با تخم مرغ به گوشت ادویه خورده اضافه کنید و مخلوط کنید و خوب ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد از آن به ابعاد دلخواه در روغن از قبل داغ شده سرخ کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری:
سیب زمینی را به ۴ حلقه تقسیم کنید و سپس هرکدام از حلقه‌ها را برش بزنید و به مخلوط روغن زیتون و ادویه‌جات اضافه کنید.
مواد را نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
فر را در دمای ۱۶۰ درجه از قبل گرم کنید.
درون سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی‌ها را روی آن بچینید و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه قرار دهید و بعد آن همراه با عزیزانتان میل کنید.
برای خوش مزه‌تر شدن میتوانید غذا را همراه با سس ماست میل کنید.

Share