آموزش آشپزی

همبرگر گیاهی؛ سالم، جذاب و مقوی

همبرگر گیاهی از تنوع زیادی برخوردار بوده و با انواع حبوبات و گیاهان می توانید آن را بپزید. این همبرگر از جمله انواع همبرگر با مواد غیر گوشتی است که به یک گزینه مناسب برای گیاهخواران محسوب می شود.

پریناز جهان مهمانی: همبرگر کاملاً خانگی، سالم و مقوی را در خانه بپزید.

برای درست کردن یک همبرگر گیاهی خانگی سالم و خوشمزه، ابتدا باید لوبیا را از قبل خیس کنید و در طول این مدت نیز آب آن را چند بار عوض کنید.

مواد لازم:
لوبیا قرمز ۳۰۰ گرم
برنج ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
ذرت ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره هرکدام ۱ قاشق چایخوری
آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس رومال:
پیاز دو عدد
کره یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل، شکر هرکدام یک قاشق مرباخوری

مواد لازم سس ماست:
ماست ۱ پیمانه
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه هرکدام یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه همبرگر:
در ابتدا لوبیاها را ۱۲ ساعت خیس کنید و سپس آن را به مدت ۲ ساعت بپزید و بعد از آن ۱۰ دقیقه همراه با ادویه جات ذکر شده داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۵۰ درجه قرار دهید.
بعد از گرم شدن و خشک شدن لوبیاها، آن را همراه با ذرت بخارپز شده بکوبید و سپس ادویه ها و جعفری خرد شده، برنج کته شده و تخم مرغ را به مخلوط تهیه شده اضافه کنید.
مواد را ۱۰ دقیقه تا نیم ساعت درون یخچال استراحت دهید.

طرز تهیه سس رومال:
کره و روغن را درون ماهیتابه ای گرم کنید و بعد از ان پیازهای خلالی شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
برای خوش طعم تر شدن این سس میتوانید از مقدار کمی شکر استفاده کنید.

طرز تهیه سس ماست:
خیارشور و سیر را درون ماست رنده کنید و سپس سس خردل را به آن اضافه کنید.
در انتها میتوانید مواد تهیه شده را در ماهیتابه از قبل گرم شده به آرامی سرخ کنید و نوش جان کنید.

Share