آشپزی ایرانی؛

طرز تهیه کوکی یلدایی انار؛ فانتزی و زیبا

حالا که چند شبی بیشتر به طولانی ترین شب سال نمانده است، تصمیم گرفته ایم دستور کوکی یلدایی انار را برای استفاده شما عزیزان همراه دیارمیرزا تهیه کنیم.

سرویس زندگی دیارمیرزا: حالا که چند شبی بیشتر به طولانی ترین شب سال نمانده است، تصمیم گرفته ایم دستور کوکی یلدایی انار را برای استفاده شما عزیزان همراه دیارمیرزا تهیه کنیم.

امیدواریم در این روزها و شبهای کرونایی در کنار اعضای خانواده شاد و سلامت باشید.

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

پودرقند ۶۰ گرم

زرده تخم مرغ ۲عدد

آرد ۱۸۰ گرم

انار دانه شده به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم

نان حلوا سبک به میزان لازم

طرز تهیه کوکی یلدایی:

در ابتدا کره و پودرقند را با همزن هم بزنید و سپس زرده تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید و همچنان هم بزنید.

آرد را طی دو مرحله اضافه کنید.

در ادامه به مدت ۳۰ دقیقه مواد را در یخچال استراحت دهید و بعد از آن خمیر را همراه با وردنه پهن کنید و توسط کاتر انار، کوکی هایی به شکل انار جدا کنید و در فر که از قبل گرم شده به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه حرارت دهید.

در آخر میتوانید توسط انار و شکلات بن ماری شده کوکی ها را به شکل تصویر تزیین کنید.

Share