آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی منتقل می شود؟

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: اگرچه تاکنون شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصولات، مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دکتر فیروز سرودی با بیان اینکه اگرچه تاکنون شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، گفت؛ اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری بین کارکنان واحدهای مختلف تولیدکننده مواد غذایی، آشامیدنی و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصولات مورد بررسی قرار گرفته است.

وی ادامه داد؛ از اسفند ماه سال ۹۸ مقررات و پروتکل‌های اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان بهداشت جهانی ابلاغ گردیده است که در این راستا، اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرده است.

دکتر سرودی در خاتمه یادآور شد؛ رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو در واحد‌های تولیدی صنایع غذایی به جد توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دنبال می‌شود.

Share