گزارش تصویری برداشت برنج از مزارع آستارا

پس از حدود ۶ ماه تلاش طاقت فرسا، برداشت برنج در شهرستان مرزی بندر آستارا به مرحله پایانی خود رسید.

آرش جوهری: برداشت برنج از هفته اول مرداد تا اواسط شهریورماه در شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان ادامه دارد. بیشترین نوع برنج در آستارا هاشمی و میانگین تولید آن چهار و نیم تن شلتوک در هر هکتار است و با وجود کمترین سطح کشت برنج در آستارا، سالانه بالغ بر پنج هزار تن برنج مازاد این شهرستان به مناطق دیگر ارسال می شود. از هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی آستارا، سه هزار و ۲۰۰ هکتار به کشت انواع برنج محلی و پر محصول اختصاص دارد و سالانه بیش از ۱۵ هزار تن شلتوک و ۱۰ هزار تن برنج برداشت می شود. «برنج» از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی جهان است و نیمی از جمعیت دنیا آن را به عنوان یک غذای اصلی می‌دانند و اکنون ده‌ها هزار نوع برنج در جهان وجود دارد که هر کدام سلیقه‌های خاص خود را می‌پسندد، اما عطر، بو و طعم برنج گیلان در دنیا بی‌نظیر است.

Share