سردار حاجی زاده: به سمت طراحی و تولید پلتفرم ایرانی حرکت کنید

پیشنهاد فرمانده هوافضای سپاه؛ در انتقال فناوری به صنعت خودرو محدودیتی نداریم

فرمانده نیروی هوا فضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: ایران خودرو از ایده تا طراحی و تولید انبوه محصول به بلوغ صنعتی رسیده است واین امر با توجه به تحقیق و توسعه گسترش یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایکو پرس، فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای جدید گروه صنعتی ایران خودرو “پروژه های فن‌آورانه محصولات این خودروساز در سال جهش تولید” بازدید کرد و این بازدید مسیر تولید خودرو با مصرف سوخت پایین مورد تاکید مقام معظم رهبری را هموار تر کرد.
در این نمایشگاه پیشرفت‌های تحقیق و توسعه محصولات در گروه صنعتی ایران خودرو در زمینه تولید خودروهای هیبریدی از جمله تولید خودروهای دنای دو نیرو (هیبریدی)، رانای برقی، همچنین تولید قطعات با فن‌آوری‌های بالا (های‌تک) از جمله گیربکس دستی شش دنده ، موتور افای.اف.۷ پلاس، خودروهای سمند سواری دیزل، دناپلاس توربو اتوماتیک،  سورن، رانا و سمند سال ، پروژه محصول k132 و k125 و کامیون های تولیدی ایران خودرو دیزلی  به نمایش درآمده است.

تشریح برنامه های جهش فن‌آورانه ایران خودرو در حوزه‌های توسعه محصول، قوای محرکه و بومی‌سازی قطعات

فرشاد مقیمی گفت: پیرو منویات مقام معظیم رهبری مبنی بر تولید موتورکم مصرف، در بهمن ماه سال جاری از خودرویی در کلاس A با قابلیت پیمایش با موتور کم مصرف رونمایی خواهیم کرد.
وی افزود: در سال گذشته نقشه راه توسعه قوای محرکه ایران خودرو تا سال ۱۴۰۷ تدوین و به تصویب هیات مدیره رسیده است و یکی از موارد مورد توجه در آن، نقشه راه موتور های کم مصرف بوده است.
مقیمی با اشاره به فعالیت های ایران خودرو در زمینه توسعه قوای محرکه خاطرنشان کرد: نخستین خودروی رانا مجهز به گیربکس شش دنده دستی با تکیه بر دانش فنی ایرانی در شهریور ماه سال جاری تولید می شود و با نصب این گیربکس مصرف سوخت نسبت به گیربکس های پنج دهنده در سرعت های بالا کاهش می یابد.
وی تاکید کرد: نقشه راه بومی سازی فن‌آوری تولید گیربکس های دستی و اتوماتیک شش دنده با هدف کاهش وابستگی، کاهش مصرف سوخت و پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان در دی ماه گذشته تدوین شد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به نهضت داخلی سازی قطعات با فن‌آوری بالا، تصریح کرد: با همکاری شرکت‌های قطعه ساز و دانش بنیان و ظرفیت های موجود در صنایع دفاعی، ۱۵۰ میلیون یورو کاهش ارزربری قطعات هدف گذاری شده و برای تداوم این امر بسته های تشویقی برای سازندگان در نظر گرفته شده است .
وی خاطرنشان کرد: به منظور پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان در سال جاری تولید و عرضه خودروهای راناپلاس، سورن پلاس، سمند سال، ۲۰۷ پاناروما و دنا پلاس اتوماتیک در دستور کار این خودروساز قرار دارد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: طراحی و توسعه و بومی سازی پلتفرم مطابق اهداف استراتژیک و نقشه راه توسعه محصولات، طراحی و توسعه پلتفرم برق و الکترونیک و مطالعات امکان سنجی توسعه محصولات هیبریدی و برقی با توجه به زیرساخت های کشور از جمله برنامه های توسعه ای این خودروساز است .
مقیمی از مهم‌ترین زمینه های همکاری ایران خودرو با فرماندهی نیروی هوا و فضای سپاه را در زمینه های موتورهای کم مصرف، توسعه گیربکس، برقی سازی محصولات و کاهش وزن خودرو عنوان کرد.

سردار حاجی زاده: در انتقال فناوری به صنعت خودرو محدودیتی نداریم

سردار امیر علی حاجی زاده گفت: ما یک صنعت فناورانه دراختیار داریم که بدون محدودیت آماده انتقال آن به صنعت خودروی کشور و به خصوص گروه صنعتی ایران خودرو هستیم.
وی رمز موفقیت صنعت خودروی کشورا درگرو نگاه به داخل و استفاده شرکت های دانش بنیان در زمینه بومی سازی قطعات و تولید خودرو با نشانی ایرانی دانست و خاطر نشان ساخت: با استفاده از تمام ظرفیت های داخلی و بکارگیری نیرو های نخبه دانشگاهی در صنعت خودروی کشور، این صنعت از تحریم ها به سلامت عبورکرده است و نقش دشمنان برای زمین گیر کردن خودرو سازان، نقش برآب شده است.
سردار حاجی زاده تاکید کرد: صنعت خودروکشور باید به سمت طراحی و تولید پلتفرم ایرانی، ارتقای کیفیت محصولات، کاهش مصرف سوخت و آلایندگی ها گام بردارندو ایران خودرو دراین زمینه حرکت های جهادی خوبی را شروع کرده است.
وی خاطر نشان ساخت: برنامه هایی که مدیر عامل ایران خودرو در سال جهش تولید هدف گذاری کرده، بسیار منطقی است وراه صنعت خودروی کشور از بیرون مرزها نمی گذرد وبا تکیه بر دانش ایرانی می توانیم برپیچیده ترین فناورها را مدیریت کنیم.
فرمانده نیروی هوافضا سپاه خاطر نشان ساخت: موانع داخلی و خارجی با همدلی و هم صدایی قابل حل است و توانمند سازی صنعت و اقتصاد کشور می تواند مارا در مقابل تحریم ها مصون کندکه این امر در صنعت دفاعی کشوراتفاق افتاده است.

Share