استاندار گیلان در دیدار با وزیران نفت و تعاون مطرح کرد:

تخصیص اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌های گازرسانی | میزان تسهیلات حمایتی از مشاغل افزایش یابد

استاندار گیلان در دیدار با وزیر نفت تأکید کرد که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌های گازرسانی و نیز نگه‌داشت و پایداری جریان گاز در استان تخصیص یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ارسلان زارع در دیدار با مهندس بیژن زنگنه اظهار داشت: استان در راستای نیل به اهداف و انجام تعهدات در امور زیربنایی، نگه‌داشت و پایداری جریان گاز و تکمیل پروژه های گازرسانی و نیز پرداخت دیون باقیمانده از تعهدات ایجادی تعریف شده در سال های قبل، با عدم تخصیص و کمبود نقدینگی حداقل به میزان دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در طول سال جاری و با توجه به پیشرفت پروژه ها مواجه است.

وی خواستار صدور دستور لازم از سوی وزیر نفت در خصوص تخصیص اعتبار مورد نیاز شد تا در پایان دوره دولت تدبیر و امید، شاهد بهره برداری بخش عمده ای از این پروژه ها و رضایت بیش از پیش مردم باشیم.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: از شروع فعالیت دولت تدبیر و امید در گیلان و با اجرای عملیات گازرسانی به مناطق مختلف استان، درصد برخورداری از گاز طبیعی تا پایان سال گذشته، به سطح قابل قبولی افزایش یافته که نقش موثری در زدودن چهره محرومیت در روستاهای گیلان داشته است.

میزان تسهیلات حمایتی دولت از مشاغل آسیب‌دیده کرونا در گیلان افزایش یابد

زارع همچنین در دیدار با دکتر محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: گیلان در زمره اولین استان هایی بود که بیماری کرونا در آن شیوع یافت و به دلیل ساختار اقتصادی خاص استان که عمدتاً بر خدمات علی‌الخصوص در بخش گردشگری و صنوف وابسته است؛ آسیب دوچندانی به فعالان بخش خصوصی در گیلان وارد آمد.

وی حمایت دولت در قالب تسهیلات کم بهره توسط بانک های عامل را فرصت مناسبی برای جبران بخشی از ضرر و زیان وارده و کاستن از حجم مشکلات بخش خصوصی دانست و با اشاره به حجم مراجعات بنگاه های آسیب دیده برای استفاده از تسهیلات پس از تصمیم اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر شمول بنگاه های دارای نیروی کار فاقد بیمه افزود: لازم است منابع اختصاصی به استان برای پوشش متقاضیان تا میزان دو هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

استاندار گیلان همچنین گفت: یکی از سیاست های اصولی و موفق دولت در کاهش مهاجرت و افزایش ضریب اشتغال در روستاها و شهرهای کوچک؛ خط اعتباری تسهیلات صندوق توسعه ملی در قالب اشتغال پایدار روستایی بوده که سهم استان از محل این تسهیلات در چهار مرحله ابتدایی به کلی جذب شده است.

زارع به وجود بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان طرح تایید شده در بانک های عامل در زمان حاضر اشاره و اضافه کرد: در راستای اهداف توسعه‌ای استان همچون صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، بوم گردی و واحدهای کسب و کار کوچک روستایی؛ خواستار دستور تسریع در ابلاغ مرحله پنجم تسهیلات روستایی و اختصاص حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر به طرح های آماده پرداخت استان هستیم.

 

Share