محققان چینی اعلام کردند:

دو نوع از «کروناویروس» جدید در جهان شیوع پیدا کرده است

محققان چینی به تازگی دریافته‌اند که از دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی، دو سویه جهش‌یافته از “کرونا ویروس” در حال شیوع بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از دیلی‌میل، محققان چینی گفته‌اند که در حال حاضر، دو نوع از کرونا ویروس در حال انتقال میان مردم است و بیشتر مردم هم گرفتار تهاجمی‌ترین نوع کرونا ویروس شده‌اند.

حداقل ۹۴ هزار نفر در سراسر جهان دچار کرونا ویروس شده‌اند و ۳ هزار و ۲۰۰ نفر هم جان خود را از دست داده‌اند. البته ۵۰ هزار نفر هم درمان شده‌اند.

یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه پکن، شانگهای و آکادمی علوم چین با انجام تحقیق جدید خود دریافته‌اند که ۷۰ درصد از افراد مبتلا به کرونا ویروس، گرفتار تهاجمی‌ترین سویه آن شده‌اند که موجب شده بیماری “کووید ۱۹” بسیار خطرناک باشد.

این محققان نوید داده‌اند که حال، گونه قدیمی و خفیف‌تر آن شیوع پیدا می‌کند.

دانستن این امر که این ویروس جهش پیدا می‌کند، معالجه را سخت‌تر می‌کند و منجر به این می‌شود که حتی بیماران درمان یافته، مجددا مبتلا شوند.

محققان چینی در مطالعه خود تنها ۱۰۳ نمونه آزمایش گرفتند و هنوز تحقیقات بیشتری لازم است.

یکی از محققان گفته که این یک امر طبیعی است که زمانی‌که یک ویروس از حیوان به انسان منتقل می‌شود، دچار جهش شود.

محققان چینی دو سویه کشف شده کرونا ویروس جدید را شاخه‌های ” L” و ” S” نامگذاری کردند و  مدعی شدند که ۷۰ درصد مردم مبتلا به شاخه  “L” کرونا ویروس شده‌اند که تهاجمی‌تر بوده و انتشار آن سریع‌تر از شاخه “S” است.

ولی خوشبختانه شیوع شاخه “L” کرونا ویروس با روند کندتری در حال پیشروی است و هم‌اکنون ابتلا به شاخه “S” شایع‌تر شده است.

ولی نکته قابل توجه این است که شاخه‌ای از ویروس که سبب شد این کرونا ویروس از حیوان به انسان منتقل شود، شاخه “S” بوده و در حال حاضر افراد جدیدی را درگیر بیماری می‌کند.

این به این معناست که بیماری کووید ۱۹ که به سبب شاخه “S” کرونا ویروس ایجاد می‌شود، خفیف‌تر بوده و مردم مدت زمان بیشتری را مبتلا باقی می‌مانند.

محققان چینی معتقدند از آنچه که شاخه “L” در ابتدای شیوع بیماری بیشتر متداول بود و بسیاری را مبتلا کرد، بسیاری از این افراد در همان ابتدا شناسایی شده و قرنطینه شدند. به این ترتیب این شاخه فرصت کمتری برای گسترش بیشتر داشته است.

نتایج این پژوهش در مجله علمی “National Science Review” انتشار یافت.

Share