گزارش تصویری جشنواره فرهنگی پاسداشت میراث معنوی در آستارا

جشنواره فرهنگی پاسداشت میراث معنوی توسط کمیته فرهنگی ستاد ساماندهی سواحل آستارا در آمفی تئاتر روباز طرح ساحلی سفیر امید این شهرستان برگزار شد.

اجرای موسیقی سنتی، پخت خوراک محلی و ارائه صنایع‌دستی از بخش‌های این برنامه بود و گلیم به عنوان محصول برجسته صنایع دستی منطقه که در روستای عنبران آستارا به عنوان یکی از سه روستای دهکده صنایع دستی بافت شده و همچنین پخت ۴ غذای محلی آستارا یعنی باسترما، چغرتما، برانی پلو و لونگی که در آستانه ثبت ملی است از نکات قابل توجه این جشنواره بود. رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آستارا در گفتگو با خبرنگار دیارمیرزا گفت: در روزگاری که غذاهای آماده و فست فود بلای جان خانواده ها بوده و سلامتی آنها را به خطر می اندازد، توجه به خوراک محلی سالمی که از دیرباز استفاده می شد لازم و احیای آن در جهت افزایش سطح سلامت خانواده ها ضروری است. پردل امیری نژاد با اشاره به ثبت روستای عنبران آستارا به عنوان یکی از سه روستای گیلان به عنوان دهکده صنایع دستی بیان کرد: ۷۰۰ خانوار این روستا گلیم بافی را به‌عنوان شغل انجام داده و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارائه تسهیلات در بحث فروش گلیم نیز از این افراد حمایت لازم را به عمل می آورد.

Share