در کارگروه رفع موانع و رونق تولید رضوانشهر مطرح شد:

مجوز احداث ۴۳ واحد صنعتی جدید در رضوانشهر صادر شد

دلق پوش تعداد واحدهای دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی شهرستان رضوانشهر را ۴۳ واحد برشمرد و افزود: این واحدهای صنعتی با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان باعث اشتغال ۲۳۶۴ نفر شده اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فرهاد دلق پوش در کارگروه رفع موانع و رونق تولید در محل شهرستان رضوانشهر با حضور اعضای اصلی کارگروه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: سهم شهرستان از منابع تسهیلات اختصاصی رونق تولید جهت تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی و خدماتی ۲۱ میلیارد تومان می باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تعداد جوازهای تاسیس صادره برای احداث واحدهای صنعتی جدید در شهرستان رضوانشهر را ۲۵ فقره اعلام و تصریح کرد: مراحل پیشرفت فیزیکی این واحدها بر اساس بازدیدهای دوره ای از ۱۰ تا ۹۰ درصد می‌باشد که پیش‌بینی می‌شود با سرمایه گذاری ۴۳ میلیارد و تکمیل و راه‌اندازی این طرح های صنعتی، فرصت اشتغال مستقیم ۵۹۴ نفر در این شهرستان فراهم گردد.

وی تعداد واحدهای دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی شهرستان رضوانشهر را ۴۳ واحد برشمرد و افزود: این واحدهای صنعتی با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان باعث اشتغال ۲۳۶۴ نفر شده اند.

دبیر کارگروه رفع موانع و رونق تولید استان گیلان اظهار امیدواری کرد؛ سرمایه‌گذاری و فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان ضمن تداوم با شتاب انجام شود و افزود: تدبیر و صیانت از واحدهای موجود و حمایت از سرمایه گذاری جدید، فلسفه اصلی تشکیل این کارگروه است.

دلق پوش تأکید کرد: صیانت از یک شغل و حمایت از سرمایه‌گذاری در شرایط دشوار کنونی یک تکلیف میهنی و اجتماعی است.

این مسئول از میزان پرداخت تسهیلات اختصاصی رونق تولید با توجه به تعداد معرفی شدگان بانک ها بر اساس مصوبات این کارگروه اظهار نارضایتی کرد و اظهار داشت: فرمت های اقدامات بایستی توسط بانک‌ها در سامانه بهین یاب کامل شود و قرارداد خرید زمین شرکت شهرکهای صنعتی را به عنوان وثیقه ملکی بر اساس مصوبه قانونی این کارگروه برای پرداخت تسهیلات پذیرش نمایند و در پرداختها با سرعت عمل بیشتری اقدام کنند و از فرصت‌سوزی پرهیز نمایند.

گفتنی است در این کارگروه مشکلات و درخواستهای ۱۰ واحد و طرح تولیدی و خدماتی با حضور مدیران آن واحدها بررسی و تعیین تکلیف شد.

منابع اختصاصی برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی و تولیدی و خدماتی در استان گیلان در مجموع ۱۱۰۰ میلیارد تومان است و تعداد کل واحدهای صنعتی موجود در استان به بیش از ۳۱۰۰ واحد می‌رسد.

موانعی که سد راه تولید است باید کاملا دیده شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گفت: موانعی که سد راه تولید است باید کاملا دیده شود و نگاه به امر تولید را در تولید کنندگان اثر بخش کنیم.

سید محمد احمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در رضوانشهر، با تقدیر از زحمایت و پیگیری های مهندس مظفری سرپرست فرمانداری رضوانشهر و همچنین نماینده حوزه انتخابیه در مجلس شواری اسلامی و مدیران کل استان و شهرستان در بحث ایجاد اشتغال و رفع موانع تولید گفت: بانک ها بیشترین مشارکت را در این راستا از خود نشان داده اند.

وی افزود: با توجه به ظرفیت و پتانسیل کم نظیری که در رضوانشهر هست نگاه های توسعه و رونق اقتصادی منطقه را، رو به جلو خواهد برد.

احمدی با بیان اینکه یازدهمین جلسه کارگروه استان که امروز در رضوانشهر تشکیل شد گفت: آنچه که صاحبان صنایع و تولید کنندگان در بحث محورهای تولید مطرح می کنند که در این راستا از بانک ها بیشتر انتظار داریم، بنابراین موانع اداری کمتری باید متقاضیان را درگیر نماید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گفت: بسیاری از مصوبات را می گذرانیم ولی در لابه لای کارها معطل مانده ایم باید با نظارت کامل این مشکلات را برطرف نمائیم.

وی خطاب به مدیران استانی و شهرستانی با بیان اینکه فلسفه تشکیل کارگروه برای رونق تولید است گفت: موانعی که سد راه تولید است باید کاملا دیده شود و نگاه به امر تولید را در تولید کنندگان اثر بخش کنیم، نباید اجازه دهیم که آنان از کارگروه ها و بانک ها گلایه مندی داشته باشند.

احمدی افزود: برای رونق اقتصادی در راستای تولید و رفع موانع بیش از ۲۱ میلیارد تومان به شهرستان رضوانشهر اختصاص داده شده که باید محورهای توسعه و اولویت ها مد نظر قرار گیرد.

وی همچنین از مدیران بانک ها برای جذب اعتبارات و رونق تولید، خواست که در مورد عملکرد خود آمار قابل دفاع داشته باشند.

سرپرست فرمانداری رضوانشهردر ابتدای این نشست ضمن عرض تسلیت به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی شاهرودی و خیرمقدم به تمامی مدعوین با ارائه آمار در زمینه های تولید و اشتغال شهرستان خواستار رفع مشکلات و برطرف نمودن موانع تولید واحدهای اشتغال زاء که مشکلاتی با ارگان های مختلف بویژه بانک ها و محیط زیست را دارند شد.

مهندی محمد مهدی مظفری با دعوت از اعضای کارگروه رفع موانع تولید استان و شرکت تولید کنندگان که با مشکل مواجه هستند در این نشست مقدمات رفع موانع اقتصادی و تولیدی آنان را از کارگروه استانی خواستار شد.

محمود شکری نماینده حوزه انتخابیه در این نشست گفت: همه ما در ایجاد اشتغال و رفع موانع تولید مانند مأمور و مسئول یک محور مهم هستیم و برای رفع موانع باید تلاش کنیم، در این وضعیت اقتصادی وخیمی که در شهرستان وجود دارد از همه اعضای کارگروه می خواهم دست ما را هم در سطح کشور بگیرند.

Share