می‌خواهیم ذائقه روس‌ها را به ترب تالش عادت دهیم

مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: در حال حاضر ترب تالش فقط مصرف داخلی دارد و ما می خواهیم این محصول را به روسیه صادر کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، علی موسوی با بیان اینکه شهرستان تالش قطب تولید ترب در استان است، گفت: در تالش، ترب به سه صورت شیشه‌ای، ترب سفید و ترب سیاه فروخته می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه به طور معمول ۴۰۰تا ۶۰هکتار از اراضی این شهرستان به کشت ترب اختصاص می‌یابد، خاطرنشان‌ کرد: ترب‌های تالش به طور معمول در بازارهای تالش، رشت و همچنین در استان اردبیل مشتریهای فراوانی دارند.

وی با بیان اینکه ترب به دلیل خاصیت غذایی و درمانی که دارد جزء گیاهان دارویی نیز محسوب می شود، تصریح کرد: امسال نیز کشاورزان از کشت این محصول در شهرستان استقبال خوبی داشتند.

مدیرجهاد کشاورزی تالش با بیان اینکه این روزها برداشت ترب از ییلاقات و اراضی بالادست این شهرستان در حال انجام است، گفت: کشت ترب و دیگر محصولات دوم کشاورزی منجر به ارتقای درآمد کشاورزان می‌شود.

وی در خصوص صادرات ترب تالش به کشورهای حاشیه خزر گفت: در حال حاضر صادرات این محصول به دیگر کشورها انجام نشده است، اما برنامه داریم ذائقه روسها را به خوردن ترب عادت دهیم و بازارهای این کشور را جذب کنیم.

 ترب سفید دارای ویتامین‌های آ، ب، و ث فراوان و همچنین آهن، فسفر و کلسیم است. کالری آن کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک می‌کند به همین جهت برای رژیم غذایی مناسب و مورد توجه است.

Share