آب شرب گیلان در حد استانداردهای ملی آب آشامیدنی به مشترکین عرضه می‌شود

سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان گفت: سختی آب تنها در برخی از منابع زیرزمینی (چاه‌ها) بالاتر از حد استاندارد می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، پیرو اظهارات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه شورای پدافند غیرعامل مبنی بر اعلام بالاتر از حد استاندارد سختی آب در استان گیلان، مدیرعامل این شرکت بر سلامت و کیفیت آب در حد استانداردهای ملی ایران صحه گذاشت.

سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان گفت: سختی آب تنها در برخی از منابع زیرزمینی (چاه‌ها) بالاتر از حد استاندارد می باشد.

وی تصریح کرد: سختی آب عموماً به میزان غلظت کلسیم و منیزیم آب گفته می شود که در اثر جوشاندن آب، اندکی ته نشین می گردد و باتوجه به اینکه سختی آب برای انسان مضر نیست، ممکن است مقبولیت آن از نظر طعم و ذائقه در افراد مختلف متفاوت باشد.

حسینی در ادامه افزود: نتایج آزمون های آب که با نظارت کمیته تخصصی برنامه ایمنی آب در آزمایشگاه های تخصصی استان توسط مرکز بهداشت و شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی به طور مستمر مورد بررسی قرار می گیرد بیانگر سلامت کامل آب شرب بهداشتی است.

Share