در مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی محلات رشت مطرح شد:

سه میلیارد تومان بودجه برای کمک به باشگاه‌ها و هیئت‌های ورزشی درنظر گرفته شد

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت با بیان اینکه امروزه سازمان فرهنگی به نقطه مطلوبی رسیده است ابراز داشت: توجه به محلات در قالب المپیاد ورزشی اقدام بسیار خوبی بود که امیدواریم سال های آینده نیز تداوم یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی محلات رشت در مهمانسرای المپیک رشت برگزار شد.

علیرضا حسنی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در این مراسم اظهار داشت: نخستین المپیاد ورزشی محلات با مشارکت اداره ورزش و جوانان شهرستان رشت در ۱۹ رشته ورزشی برگزار شد که ۱۰ رشته ورزشی بانوان و ۹ رشته ورزشی متعلق به آقایان بود.

وی از حضور ۱۵۰۰ شرکت کننده در مسابقات المپیاد ورزشی محلات خبر داد و گفت: بانوان حضور چشمگیری در مسابقات داشتند و حدود ۸۰۰ ورزشکار خانم در مسابقات شرکت کردند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت هدف از برگزاری المپیاد ورزشی محلات را نشاط،شادابی، کاهش آسیب های اجتماعی و استعدادیابی ورزشکاران در محلات عنوان کرد.

حسنی خاطرنشان کرد: در بودجه سال ۹۷ سازمان فرهنگی، ورزشی نیز مبلغی را برای برگزاری المپیاد ورزشی درنظر گرفتیم و امیدواریم بتوانیم سال آینده آن را با قوت بیشتری برگزار کنیم.

محمد حسن عاقل منش، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت در این مراسم با ابراز خرسندی از برگزاری المپیاد ورزشی محلات گفت: این المپیاد تجربه بسیار خوبی بود و امیدواریم سال آینده با قوت بیشتری برگزار شود.

وی محلات را هویت هر شهر عنوان کرد و گفت: محله هر شهر موجب انرژی مثبت و غرور برای اشخاص می شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت با بیان اینکه امروزه سازمان فرهنگی به نقطه مطلوبی رسیده است ابراز داشت: توجه به محلات در قالب المپیاد ورزشی اقدام بسیار خوبی بود که امیدواریم سال های آینده نیز تداوم یابد.

احمد رمضانپور نرگسی، عضو شورای شهر رشت در این مراسم اظهار کرد: پیشنهاد می کنم در مناطق پنچگانه رشت ایستگاه های ورزش عمومی برای توسعه ورزش همگانی ایجاد شود.

شاه محمدی، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رشت نیز در این مراسم با تشکر از سازمان فرهنگی،ورزشی شهرداری برای برگزاری المپیاد ورزشی محلات بیان داشت: آمار بزه اجتماعی و اعتیاد بالا است و توسعه ورزش در محلات می تواند آمار اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.

وی پیشنهاد داد: می توان با برپایی ایستگاه های ورزشی در نقاط مختلف رشت به جز پارک ها در توسعه ورزش و ایجاد اشتیاق در جوان گام مثبتی برداشت.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رشت با بیان اینکه در مناطق کم برخوردار رشت استعدادهای فراوانی وجود دارد گفت: بسیاری از این استعدادها گمنام هستند و با برگزاری المپیاد ورزشی در محلات می توان بسیاری از این استعدادها را شناسایی کرد.

مسعود رهنما، مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان نیز در این مراسم برگزاری المپیاد ورزشی در محلات را گامی موثر برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

وی تاکید کرد: اگر قرار است تحول در ورزش کشور به وجود آید و اهداف نظام انقلاب اسلام برای نشاط اجتماعی و جلوگیری از آسیب های اجتماعی تحقق یابد باید مدیریت واحد شهری داشته باشیم و ورزش همگانی را به دست شهرداری ها بسپاریم و البته به این معنا نیست وظایف خود را به شهرداری محول کنیم.

سید امیر حسین علوی، رئیس شورای شهر رشت در این مراسم اظهار داشت: برگزاری المپیاد ورزشی محلات با مشارکت شهرداری و اداره ورزش و جوانان می تواند سرآغاز اتفاقی بزرگتر باشد.

رئیس شورای شهر رشت با اشاره به حمایت شهرداری از هیئت های ورزشی مطرح کرد: امسال سه میلیارد تومان بودجه برای کمک به باشگاه ها و هیئت های ورزشی درنظر گرفته شد و این رقم برای بودجه سال آینده ۲ میلیارد تومان است.

علوی رسالت شورا و شهرداری را توسعه ورزش همگانی عنوان کرد و افزود: ورزش همگانی تنها مربوط به دو میدانی نیست و همه ورزش ها می تواند جنبه همگانی داشته باشد.

وی به احیای زمین های ورزشی محلات رشت تاکید کرد و گفت: باید زمین های ورزشی محلات شناسایی و قابل استفاده باشند.

رئیس شورای شهر رشت با بیان اینکه هیئت های ورزشی در محلات رشت با محوریت مساجد فعال شوند گفت: بهتر است مسابقات ورزشی به جای برگزاری در سالن های ورزشی در محلات و مساجد برگزار شوند.

Share