معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان؛

فعالسازی واحدهای صنعتی راکد و نیمه‌راکد در اولویت کارهای استان قرار گرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان گفت: فعالسازی واحدهای صنعتی راکد و نیمه‌راکدی که فعالسازی آنها توجیه اقتصادی داشته باشد، در اولویت کارهای استان قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایسنا، محمدحسین اصغریان با بیان این مطلب که شهرک های صنعتی یکی از موضوعاتی هستند که می‌توانند در رونق تولید و اشتغال استان نقش موثری داشته باشند،گفت: برنامه‌های امسال در امتداد برنامه‌های سال گذشته دولت است و مشکلات کمتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: شالوده کار اصلی ما برنامه‌های ستاد اقتصاد مقامتی کشور است که به استان ابلاغ می شود و استاندار به عنوان رییس این ستاد پیگیر اجرای برنامه‌ها خواهند بود.

مهندس اصغریان خاطرنشان‌ کرد: عمده کارهای ما در قالب اجرای کارگروه رفع موانع تولید است و مهمترین بحثی که در حمایت از واحدهای تولیدی خواهیم داشت شامل تامین نقدینگی مورد نیاز واحدها و تکمیل طرح های نیمه‌تمام اولویت اصلی کارها در سالجاری خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان افزایش ظرفیت واحدهایی که امکان افزایش ظرفیت دارند و تامین تسهیلات سرمایه در گردش این واحدها را از مهمترین کارهای استانداری گیلان عنوان کرد و ادامه داد: تلاش در راستای احیای واحدهای راکد و یا نیمه‌راکد که از لحاظ اقتصادی اساسا امکان فعال‌سازی مجدد آنها وجود داشته باشند چون برخی از واحدها اساس فعال کردنشان توجیه اقتصادی ندارد، نیز در راس کارهای استان در بخش صنعت قرار دارند.

وی افزود: البته بسیاری از واحدها امکان فعالسازی را دارند و این سه گروه جزء اولویت‌های اصلی خواهند بود.

اصغریان با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۱۰میلیارد تومان تسهیلات در قالب کارگروه و ۲۱۰میلیارد تومان خارج از کارگروه مستقیما توسط بانکها به واحدها پرداخت شد، گفت: تجربه گران سنگی را سال گذشته بدست آرودیم و بر اساس گزارش هایی که دریافت شد تا اول اسفند ماه سال ۹۵، صد و ۹۴واحد راکد یا نیمه راکد به چرخه تولید بازگشتند.

وی با بیان اینکه در طول سال گذشته مشکلاتی را که به صورت ماهانه دریافت می‌شد،بررسی و به مسولان عالی کشوری ابلاغ کردیم و نتیجه آن شد که تصمیات خوبی برای رونق تولید امسال گرفته شود،تصریح کرد:یکی از این تصمیمات خوب به عنوان مثال دوره باز پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش است که از یک سال به دو سال رسیده است. اگرچه اجرای این امر به بانکها کمی فشار می‌آورد اما به تولید کمک شایانی خواهد کرد.

Share