فرماندار ماسال:

با خواهرخواندگی ماسال و برلین, سرمایه گذاری خارجی در ماسال توسعه می‌یابد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا فرماندار ماسال گفت: خواهر خواندگی ماسال و برلین، زمینه ی توسعه ی سرمایه گذاری خارجی و مشارکت کشورهای اروپایی در طرح های  صنعتی و گردشگری ماسال را فراهم می کند.

 

۲۸۰۱b32f-c2a4-4915-b19c-cf6198c54c09

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا محمود قاسم نژاد صبح امروز در نشستی که با حضور نماینده ی سنات اقتصادی اروپا برگزار شد،‌ با استقبال از همکاری مشترک بین فرمانداری شهرستان ماسال با سنات اقتصادی اروپا، اظهار داشت: خواهر خواندگی ماسال با شهر برلین می تواند زمینه ساز توسعه ی روابط فرهنگی و اقتصادی بین دو شهر ماسال و برلین و به تبع آن مشارکت سرمایه گذاران خارجی در طرح های گردشگری، صنعتی باشد.

وی با ابراز خرسندی از پیشنهاد نماینده ی رسمی سنات اقتصادی اروپا در جهت خواهر خواندگی ماسال و برلین و توسعه ی همکاری های اقتصادی و فرهنگی بین این دو شهر، گفت: شهرستان ماسال با دارابودن جاذبه های فوق العاده طبیعی و گردشگری و دیگر ظرفیت های اقتصادی می تواند در توسعه استان و کشور  نیز موثر باشد.

فرماندار ماسال با اشاره به گذشت کمتر از ۲۰ سال از تاسیس این شهرستان، خاطر نشان کرد: در طول همین مدت شاهد پیشرفت های محسوسی و قابل توجهی در  زمینه ی توسعه ی زیرساخت های مختلف اقتصادی و رفاهی آن بوده ایم.

قاسم نژاد توسعه ی شبکه ی راه ها ی ارتباطی شهرستان و آسفالت ۲۰ کیلومتر از راه ییلاقی ماسال در یکی دو سال گذشته را از جمله ی این خدمات برشمرد و افزود: طی همین چند سال اخیر ۳ هتل با امکانات مناسب جهت پذیرایی از گردشگران در سطح شهرستان راه اندازی شده است و این در حالی است که تا پیش از این، امکانات اقامتی و تفریحی مناسبی جهت اسکان و پذیرایی از مسافران در سطح این منطقه وجود نداشت و بسیاری از گردشگران جهت اقامت شبانه مجبور بودن به شهرستان های همجوار مراجعه نمایند.

وی با بیان اینکه این فرمانداری در راستای جبران عقب ماندگی های گذشته،‌تلاشهای مستمری را جهت جذب اعتبارات بخش دولتی و خصوصی انجام داده است، تصریح کرد: با وجود اینکه فرایند توسعه،‌ روندی بلند مدت دارد اما در صورت وجود برنامه ریزی درست و مقید بودن به برنامه،‌توسعه قابل دسترس خواهد بود.

فرماندار ماسال همچنین با اشاره به قدمت تمدن در شهرستان ماسال و کشف اشیاء و اجساد متعلق به عصر آهن در آن، گفت: تصمیم داریم در جهت نمایش این اشیای باستانی موزه ای را در شهرستان راه اندازی نماییم که می تواند در توسعه ی صنعت گردشگری و ایجاد تنوع در جاذبه های گردشگری برای مسافران موثر باشد.

قاسم نژاد با تاکید بر توجه ویژه به گردشگری  با رویکرد تجربه محور  در سطح شهرستان ، افزود: امروزه بسیاری از گردشگران علاقه مند با حضور در میان مردم روستا، به طور مستقیم زندگی روستایی را تجربه کنند که بدین لحاظ شهرستان ماسال از مزیت های بسیار مناسبی در جهت توسعه ی این نوع گردشگری برخوردار است.

نماینده ی سنا اقتصادی اروپا نیز در این نشست با ابلاغ آمادگی اعضای سنا اقتصادی اروپا جهت همکاری و تعامل دوطرفه با شهرستان ماسال، گفت: انعقاد قرارداد تعامل بین انجمن گردشگری ماسال با انجمن گردشگری اروپا، دعوت از مسئولین این شهرستان جهت بازدید از صنایع و امکانات گردشگری شهر برلین و ایجاد تبادل اقتصادی در زمینه ی انتقال صنعت و تکنولوژی به این شهرستان از جمله ی اقداماتی است که در پی خواهر خواندگی دو شهر ماسال و برلین عملیاتی خواهد شد.

امیر حسین زلقی با ابراز علاقه مندی سنا اقتصادی اروپا جهت سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های مختلف صنعتی و گردشگری شهرستان، اظهار داشت: در صورت وجود تعاملات سازنده بین دوطرف و تامین زیرساخت های لازم، آمادگی داریم حدود ۱۰۰ هزار نفر گردشگر اروپایی را جهت بازدید از جاذبه های بکر و طبیعی ماسال به این شهرستان هدایت نماییم.

وی همچنین با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت های اطلاع رسانی و تبلیغی مناسب جهت معرفی جاذبه های گردشگری و اقتصادی شهرستان ماسال،  خاطرنشان ساخت: شهرستان ماسال ظرفیت های اقتصادی بسیار خوبی دارد که در صورت معرفی و تبلیغات مناسب، می تواند بسیاری از سرمایه گذاران خارجی را به سمت خود جلب نماید.

گفتنی است مجلس سنات اقتصادی اروپا متشکل از ثروتمندان ومیلیاردرهای اروپایی است که در  قالب این تشکل در کشورهای مختلف جهان، اقدام به سرمایه گذاری می کنند و اخیرا” در پی رفع تحریم ها، به دنبال سرمایه گذاری در نقاط مختلف ایران هستند.

همچنین در هفته ی گذشته نیز یک شرکت اقتصادی اروپایی، به دنبال سرمایه گذاری جهت احداث یک نیروگاه زباله سوز در این شهرستان بود که تفاهم نامه ی اولیه نیز در این زمینه با مسئولان شهرستان ماسال امضاء شد.

tel final1

Share