درخواست پناهندگی خبرنگار اعزامی خبرگزاری ایسکانیوز به لوزان سوئیس + عکس

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا برخی منابع از لوزان گزارش داده اند که فردی به نام «امیرحسین متقی» که خود را «مدیر روابط عمومی ستاد روحانی در انتخابات» معرفی کرده و چندی پیش نیز موفق شده بود سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز وابسته به دانشگاه ازاد را تصاحب کند، با حضور در «لوزان» به عنوان خبرنگار، درخواست پناهندگی داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا برخی منابع از لوزان گزارش داده اند که فردی به نام «امیرحسین متقی» که خود را «مدیر روابط عمومی ستاد روحانی در انتخابات» معرفی کرده و چندی پیش نیز موفق شده بود سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز وابسته به دانشگاه ازاد را تصاحب کند، با حضور در «لوزان» به عنوان خبرنگار، درخواست پناهندگی داد.

۸۶۳۵۵_۲۹۱ انتخاب نوشت: منابع خبری حاضر در لوزان می گویند این فرد کاملا با برنامه به این سفر امده بود و از روز اول نیز هیچ گونه فعالیت خبری نداشت. پیش از این دییر سیاسی این خبرگزاری به دلیل همین مسایل از سمت خود کناره گیری کرده بود.
این فرد سعی کرده در اولین حضور خود به عنوان یک درخواست دهنده پناهندگی، تصویری باب طبع از خود منتشر کند!

همکاران متقی در ایسکانیوز می گویند وی ماهها به دلیل عدم خوشنامی در رسانه ها بیکار بود و با فشار و لابی برخی افراد، در مجموعه ایسکا به این مجموعه اضافه شد و انقدر سریع در جایگاه سردبیری نشست که تعجب همگان را برانگیخت.

انها معتقدند به طور قطع این اتفاق با هماهنگی قبلی با این خبرنگار بوده و قرار است وی نیز به زودی از کشور خارج شود.

خبرنگار ساده ورزشی، عضور ارشد (!) ستاد روحانی و مدعی نزدیکی با «صالحی امیری» !

این درحالیست که این فرد خود را عضو ارشد ستاد روحانی (مسئول روابط عمومی) معرفی کرده است، حال آنکه اولاً ستاد روحانی چند مسئول روابط عمومی داشت و این فرد، تنها با حمایت «برخی افراد» خبرنگار همراه ستاد بوده، ثانیاً آنکه اساساً روحانی ستادی به جز ساختمان مرکزی خیابان هفت تیر نداشت و پیروزی او، نه مرهون شعار «کلید» بود و نه به ستادی ربط داشت که از اساس وجود چندانی نداشت!

قابل ذکر است، فرد مذکور تا سال ۹۲ یک خبرنگار ساده ی ورزشی نویس بوده که سابقه بسیار کوتاهی نیز داشته است. او ظاهراً پس از درخواست پناهندگی، مصاحبه ای با «نوری زاده» انجام داده تا درخواست پناهندگی خود را محکم تر کند! این «مصاحبه» اما نشان می دهد، همه ی ارزش وی برای خارج از کشور همین یک مصاحبه بوده و پس از آن نیز، او مانند بسیاری از خبرنگاران تازه کار و همسطح خود ، به مشاغل دیگر روی می آورند.

این فرد (متقی) ، همواره خود را از نزدیکان رسانه ای «صالحی امیری» سرپرست سابق وزارت ورزش و رییس فعلی کتابخانه ملی معرفی می کرد که در ایام سرپرستی وی، موفق شد معاون اداره رسانه ای این وزارتخانه شود.

کلک بچه گانه!

با توجه به این مساله پیش آمده باید منتظر واکنش دانشگاه ازاد و خبرگزاری ایسکانیوز بود ، اما آنچه قطعی است آن است که مسئولان دانشگاه آزاد از چنین اتفاقی کاملاً بی اطلاع بوده و انصاف نیست، بارِ این «کلک بچه گانه» و «غیرمنصفانه» را بر دوش مسئولان دانشگاه آزاد افکند. البته قطعاً برخی افراد که حامی وی بوده و باعث رشدش شده اند، باید پاسخگو باشند ، چرا که این خبرنگار تازه کار و ساده ، حتی تصورش را هم نمی کرد روزی دبیر سرویس یک رسانه شود ، چه رسد که به خاطر «عنوان دروغین مدیر روابط عمومی ستاد روحانی» ، به زور هم که شده سردبیر رسانه ی وابسته به دانشگاه آزاد شود.

آنچه البته باعث تاسف است ، آن است که همواره بهادادن به چهره های تازه کار ، غیرمتخصص و غیرمتعهد باعث بروز چنین اتفاقاتی می شود. غیرمتخصص هایی که بعضاً از مشاغل دیگری مانند «شاگرد سوپرمارکت داری» با حمایت و فشار برخی چهره های صاحب تاثیر، به عرصه رسانه ورود کرده و رشد چشمگیری می کنند!

با این حال، جا دارد مسئولین فکری کنند ، چرا که این اتفاق مسبوق به سابقه است و چند وقت یکبار، تکرار می شود!

Share