دستیار ویژه رییس جمهور:

عده‌ای ترجیح می‌دهند مردم گرسنه و بیکار باشند/افراطی ها کارشان دروغ‌پراکنی است

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیتها با بیان‌ اینکه ما باید دنیایمان را اصلاح کنیم تا آخرتمان نیز درست باشد، تاکید کرد: با یک دولت ضعیف، با یک سیستم فاسد، با مدیران فاسد، با شکم خالی و رنگ‌پریده، با اختلاس و رشوه چیزی جز بیکاری، طلاق، فقر و فحشا درست نمی‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا موضوع دیگر دلیل همراهی مردم با دولتمردان یازدهم مشاهده کارشکنی‌های ناتوانان در مسیر توانایی‌های مردم تدبیر و امید است. مردان رئیس‌جمهور روحانی واهمه‌ای ندارند چون باتجربه‌ هستند.
۵۱۲۶۷ yonesi   hojatآرمان نوشت:از جمله این دولتمردان علی یونسی، دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌هاست که دیروز گفت: ما باید همدیگر را تحمل نماییم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.
یونسی افزود: اگر چنانچه یک جریان سیاسی به تنهایی بخواهد قدرت و حکومت را به دست گیرد، فساد می‌کند، اختلاس می‌کند و استبداد می‌ورزد، زیرا کسی نیست که بر آنان نظارت کند. همه مدیران احتیاج به نظارت دارند از بالاترین مقام دولتی تا مقامات محلی، این نظارت هم باید از جانب مردم باشد و هم از جانب احزاب و جریانات سیاسی. این یعنی امر به معروف؛ یعنی آنکه مردم حق کنترل، نظارت و اظهارنظر داشته باشند و هر جا خلاف و اشتباهی رخ داد، اعلام کنند. البته نه آنکه کارشکنی، بحران‌سازی، دروغ‌پراکنی و خبرسازی کنند. باید نظارت و انتقاد کنند نه آنکه چوب لای چرخ دولت بگذارند که متاسفانه برخی گروه‌های افراطی و تندرو، کارشان دروغ‌پراکنی و جوسازی است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ‌هر زمان که یک اختلاس بزرگ مطرح می‌شود یک عده، موضوعی را بزرگ‌نمایی می‌کنند تا اختلاس، جلوه نکند و کسی نپرسد که این مبالغ میلیاردی را چه کسی دزدیده است. ما به آنها می‌گوییم نظارت و نقد کنید اما کارشکنی و مانع‌تراشی نکنید، بگذارید دولت کارش را بکند.
دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیتها با بیان‌ اینکه ما باید دنیایمان را اصلاح کنیم تا آخرتمان نیز درست باشد، تاکید کرد: با یک دولت ضعیف، با یک سیستم فاسد، با مدیران فاسد، با شکم خالی و رنگ‌پریده، با اختلاس و رشوه چیزی جز بیکاری، طلاق، فقر و فحشا درست نمی‌شود. یونسی افزود: این وظیفه دولت است که با کمک مردم دنیایشان را آباد کند، اما آبادکردن دنیا به این سادگی نیست، ابتدا باید زمینه را فراهم کرد. در درجه اول امنیت اقتصادی لازم است. باید امنیت اقتصادی باشد تا سرمایه‌گذار بیاید و باسرمایه‌گذاری خود رونق ایجاد کند. عده‌ای متاسفانه ترجیح می‌دهند مردم گرسنه باشند، بیکار باشند، اما فلان کارخانه ساخته نشود، زیرا از آن فرد سرمایه‌گذار خوششان نمی‌آید. ما باید همدیگر را تحمل نماییم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

Share