قیمت انواع نان آزادپز در استان گیلان/۲۰ درصد نانواییهای گیلان آزادپز میشوند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا آرش فرزامصفت اظهار کرد: طبق مصوبه ۹۳.۸.۲۶ دولت در زمینه اصلاح قیمت نان، استانها مکلف شدند تا ۲۰ درصد واحدهای خبازی هر استان آزادپز شوند.در همین راستا قیمتگذاری جدید صورت گرفته و سهمیه آرد دولتی واحدهای خبازی که تمایل به آزادپزی داشتند، قطع شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا مدیرکل اقتصادی استانداری گیلان گفت: طبق مصوبه دولت ۲۰ درصد خبازیها از شمول آرد دولتی خارج و آزادپز میشوند.
آرش فرزامصفت اظهار کرد: طبق مصوبه ۹۳.۸.۲۶ دولت در زمینه اصلاح قیمت نان، استانها مکلف شدند تا ۲۰ درصد واحدهای خبازی هر استان آزادپز شوند.
وی افزود: در همین راستا قیمتگذاری جدید صورت گرفته و سهمیه آرد دولتی واحدهای خبازی که تمایل به آزادپزی داشتند، قطع شده است.
مدیرکل اقتصادی استانداری گیلان با بیان اینکه هر واحد نانوایی که متقاضی آزادپزی باشد، آرد دولتی آن قطع میشود، تصریح کرد: با قطع شدن آرد دولتی نانواها میتوانند نان خود را به قیمت آزاد عرضه کنند.
وی آزادپزی را یکی از سیاستهای دولت عنوان کرد و گفت: سیاست دولت این است که قیمت نان را به نرخ اصلی آن نزدیک کند.
فرزامصفت با تاکید بر اینکه کاری خلاف سیاستهای دولت در گیلان صورت نگرفته است، خاطرنشان کرد: مصوبه دولت است که ۲۰ درصد خبازیها از شمول آرد دولتی خارج شوند.
وی قیمت نان آزادپزها را اعلام و تصریح کرد: قیمت نان لواش بلند ۲۰۰ تومان، لواش گرد ۲۵۰ تومان، تافتون ۵۰۰ تومان و سنگگ و بربری ۱۰۰۰ تومان تعیین شده است.
این مسئول تغییر وزن چانه در خبازیهای آزادپز را از دیگر موارد ذکر کرد و گفت: وزن چانه نان در نانواییهای آزادپز بالا رفته به طور مثال وزن چانه نان بربری دولتی ۴۷۵ گرم بوده که به ۶۵۰ گرم در آزادپزها رسیده است.
وی با بیان اینکه خبازیهای آزادپز سود غیرقانونی ندارند، متذکر شد: آنها آرد را به قیمت آزاد هر کیسه ۵۲ هزار تومان خریداری میکنند.
/فارس
دیدگاه