مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان

فرسودگی شبکه‌های آب‌رسانی روستاهای گیلان عامل هدر رفت آب است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با بیان اینکه فرسودگی شبکه‌های آب‌رسانی سبب اتلاف آب در ایران است، گفت: فرسودگی شبکه‌های آب‌رسانی روستاهای گیلان عامل هدر رفت آب است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با بیان اینکه فرسودگی شبکه‌های آب‌رسانی سبب اتلاف آب در ایران است، گفت: فرسودگی شبکه‌های آب‌رسانی روستاهای گیلان عامل هدر رفت آب است.139211061226555561984883

محمدعلی فرامینی ظهر امروز در نشست بررسی اتلاف آب در بخش روستایی گیلان، با بیان اینکه آب به حساب نیامده، آبی است که توسط آبفار با هزینه‌های زیاد تولید شده ولی در پایان درآمدی برای شرکت ندارد،‌اظهار کرد: این درآمد اغلب از طریق انشعابات غیرمجاز و یا خرابی کنتورها از چرخه مصرف عمومی خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان آب به حساب نیامده در بخش روستایی گیلان ۲۸ درصد و نسبت به میانگین کشوری کمتر است، افزود: بخش عمده هدررفت آب در روستاهای استان به دلیل فرسودگی لوله‌ها و خطوط انتقال آب و آب به حساب نیامده ناشی از خرابی کنتورها و انشعابات غیرمجاز صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با بیان اینکه میزان هدر رفت آب در کشور ایران حدود ۳۰ درصد است در حالی که در دنیا ۹ تا ۱۲ درصد را معقول می‌دانند، گفت:مدیریت مصرف آب شرب در کشور همواره از دغدغه‌های جدی مدیران صنعت آب به شمار می‌رود.

فرامینی با بیان اینکه فرسودگی شبکه‌های آب‌رسانی روستاهای گیلان عامل هدر رفت آب است، تصریح کرد: با وجود تلاش‌های زیاد در دوره‌های مختلف دولت در سه دهه گذشته و اجرای برخی طرح‌های بازدارنده برای جلوگیری از اسراف و زیاده روی در مصرف آب شرب، مصرف این ماده حیاتی همچنان بدون ضابطه و الگو ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: فرسودگی شبکه‌های آب‌رسانی نیز سبب شده تا اتلاف آب در ایران حدود ۳۰ درصد باشد درحالی که این رقم در دنیا ۹ تا ۱۲ درصد است یعنی می‌توان گفت اتلاف آب در ایران تقریبا سه برابر میانگین جهانی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان افزود: آمار نشان می‌دهد که مصرف آب در ایران از میانگین مصرف جهانی بسیار بالاتر است و این موضوع بیانگر لزوم طراحی سیاست‌های نوین مصرف آب در کشور است./تسنیم

Share