جشنواره غذاهای محلی در رشت برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به مناسبت هفته ی گردشگری جشنواره غذاهای محلی با هدف حفظ و احیای غذاهای بومی، محلی با مشارکت تعدادی از رستوران های شاخص استان گیلان و جامعه هتل داران در محل خانه جهانگردی رشت برگزار شد. معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: استان […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به مناسبت هفته ی گردشگری جشنواره غذاهای محلی با هدف حفظ و احیای غذاهای بومی، محلی با مشارکت تعدادی از رستوران های شاخص استان گیلان و جامعه هتل داران در محل خانه جهانگردی رشت برگزار شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: استان گیلان با دارا بودن ۱۷۰نوع غذای محلی نخستین استان ایران از نظر تنوع غذایی به شمار می آید.
آghazaye-mahali-01ذرپور افزود: غذا به عنوان یکی از نیازهای اساسی بشر و انگیزه مسافران مورد توجه قرار گرفته است وهمواره غذا یکی از راه های شناسایی و معرفی آداب و رسوم و سنت های هر منطقه به شمار می آید.
حمیدرضا آذرپور با اشاره به این که تنوع غذایی گیلان همیشه زبانزد مردم کشور بوده است تصریح کرد: در راستای پیشنهاد دبیرکل ملی یونسکو مبنی بر ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق، تنوع غذایی، با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در زمینه غذا در تلاشیم جهت تحقق این امر گام های موثری برداریم.
وی افزود: به منظور معرفی غذاهای محلی این اداره کل با مشارکت جامعه هتل داران و رستوران های شهرستان رشت اقدام به برگزاری جشنواره غذای محلی در خانه جهانگردی رشت نمود و این امر با استقبال چشمگیر مردم مواجه شد .
در پایان جشنواره به شرکت کنندگان در جشنواره و نیز به رستوران های برتر جشنواره لوح تقدیر اهدا شد.

Share