اختتامیه اولین جشنواره طبخ و عرضه غذاهای سنتی ماه مبارک رمضان+تصاویر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نخستین جشنواره طبخ و عرضه غذاهای سنتی که در آستانه ماه مبارک رمضان به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت به مدت ۳ روز در بوستان ملت برپا شده بود، با اهدای جوایز به برگزیدگان به کار خود خاتمه داد. به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نخستین جشنواره طبخ و عرضه غذاهای سنتی که در آستانه ماه مبارک رمضان به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت به مدت ۳ روز در بوستان ملت برپا شده بود، با اهدای جوایز به برگزیدگان به کار خود خاتمه داد.
به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت ، اختتامیه این برنامه با حضور اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت و جمعی از مسئولین برگزار شد و با حضور پرشور مردم همراه بود.
این جشنواره با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد سپس سرود ملی توسط گروه موسیقی شهرداری رشت به اجرا در آمد . این جشنواره با اجرای خانم نجاتی کارشناس آشپزی همراه بود و اجرای موسیقی سنتی از دیگر بخش های اختتامیه جشنواره طبخ و عرضه غذاهای سنتی بود و در پایان به غرفه داران برتر جوایزی اهدا شد.
گفتنی است در این جشنواره انواع غذاهای محلی ویژه ماه مبارک رمضان در گیلان شامل انواع آش های استان گیلان، حلوا ، شامی ، مسقطی، رشته خشکار ، زولبیا بامیه در معرض دید مراجعه کنندگان قرار داده شد.
معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیلی ایرانی اسلامی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی و ایجاد فضای معنوی در آستانه ماه مبارک رمضان از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره بود.
دیدگاه