در دوره مدیریتی بنده،«من» ما گفته میشود و با منها کاری ندارم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا فاضلی با بیان اینکه به دنبال خدمت در عرصه فرهنگ جامعه هستم، تصریح کرد: در دوره مدیریتی بنده، «من» ما گفته میشود و با منها کاری ندارم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، فیروز فاضلی عصر شنبه ۲۴ خرداد در نشست صمیمی با انجمن مفاخر گیلان با تبریک میلاد امام زمان (عج) و گرامیداشت یاد و خاطره استاد مصطفی فرضپور ماچیانی اظهار کرد: روش تدریس استاد فرضپور ماچیانی در علاقهمندی بیشتر دانشجویان نسبت به فرهنگ تاثیرگذار بود.
وی ادامه داد: ممکن است علم ما به دلیل اینکه در رودخانه دانش افتادیم بیشتر از گذشتگان باشد همان گونه که علم آیندگان بیشتر از ما میشود اما اگر علم و دانش درونی باشد، تبدیل به منش میشود.
این مسئول، ماندگاری منش در جامعه را دغدغه فرهیختگان عنوان کرد.
فاضلی در ادامه به وضعیت تالار مرکزی رشت اشاره کرد و افزود: تالار مذکور از پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی برخوردار است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه ۱۵ درصد باقیمانده تالار مرکزی رشت تکمیل میشود، خاطرنشان کرد: تالار مرکزی رشت دارای سالنهای متعدد است.
وی بر توجه فرهنگ و ارشاد اسلامی به تمام مجموعههای فرهنگی و هنری تاکید کرد و گفت: حرکت فرهنگی باید در تمام رشتهها ایجاد شود.
فاضلی با نگاه مقایسهای به وضعیت دانشگاه و فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصریح کرد: تفاوتها بین دانشگاه و فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار نیست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان قبول این تصدی را با بررسی کامل عنوان کرد و یادآور شد: حوزه فرهنگ تنها عرصه خدمت است.
وی خواستار همراهی تمام فرهیختگان در عرصه فرهنگ گیلان شد و بیان کرد: فرهنگ آنی ایجاد نشده و نباید انتظار داشته باشیم تمام مشکلات آنی از بین برود.
فاضلی با تاکید براینکه فرهیختگان باید در پیرایش نهال فرهنگ گیلان تلاش و دقت لازم را داشته باشند، اظهار کرد: مدیریت طولی برای بنده مهم نیست بلکه غرض نقشی است که در عرصه فرهنگ ایفا میکنم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان مراکز فرهنگی استان را نیازمند همگرایی و اتحاد خواند و بیان کرد: یکی از وظایف دانشگاه گیلانشناسی در زمینه مذکور است و این دانشگاه در زمینه فرهنگ گیلان فعال میشود.
وی با بیان اینکه به دنبال خدمت در عرصه فرهنگ جامعه هستم، تصریح کرد: در دوره مدیریتی بنده، «من» ما گفته میشود و با منها کاری ندارم.
شاعر گیلانی نیز در نشست مذکور به رشد شعر گیلکی اشاره کرد و گفت: با توجه به بالندگی شعر گیلکی در جامعه اما این شعر در جشنواره شعر فجر حضور نداشت.
علیرضا پنجهای با بیان اینکه افراد بزرگی را به لحاظ شعر گیلکی و مدرن داریم، افزود: استانها نسبت به شعر گیلکی اشتیاق دارند و این موضوع نیازمند حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان است.
وی با اشاره به تحمیل هزینههای فرهنگی دشمن به جامعه بیان کرد: نویسندهای که قلمش ارزشمند باشد باید نیاز جامعه را پاسخ دهد.
پنجهای خواستار باز شدن فضای دانشگاهی در فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان شد و تصریح کرد: جوانان در سال فرهنگ باید دلگرمتر شوند.
کارگردان و فیلمساز گیلانی نیز در نشست صمیمی انجمن مفاخر گیلان با تاکید بر حفظ شأن مفاخر در جامعه اظهار کرد: دشمن بیشترین سرمایهگذاری علیه نظام اسلامی را در عرصه فرهنگی انجام داده است.
فرهاد مهرانفر خواستار سرمایهگذاری مناسب در عرصه فرهنگی شد و افزود: شبکههای ماهوارهای به دنبال مدیریت فکری جامعه هستند.
وی خواستار تکمیل دانشنامه گیلانشناسی شد و بیان کرد: تکمیل دانشنامه گیلانشناسی نیازمند تدبیر و برنامهریزی است و اگر این اتفاق بیفتد دیگر ترسی از دیگر فرهنگها نداریم.
مهرانفر دانشنامه گیلانشناسی را مرجعی برای نسلهای آینده دانست و تصریح کرد: فروریختگی فیزیکی فرهنگی و تاریخی باید ساماندهی شود.
پژوهشگر تاریخ معاصر گیلان نیز در نشست مذکور با بیان اینکه حوزه فرهنگ سختترین موضوع در استان است، یادآور شد: گیلان آمیزهای از فرهنگ اقوام است.
افشین پرتو به وجود اقوام گیلک، گالش، تالش، کرد و … در گیلان اشاره کرد و افزود: آمیزه مردمی به وجود آمده، بسیار ارزشمند است.
مدیر مسئول ماهنامه گیلهوا نیز در نشست صمیمی انجمن مفاخر گیلان فرهنگ را همتراز با دانشگاه دانست و گفت: حوزه فرهنگ نیاز به باز کردن پنجرههایی برای اعتلای جامعه دارد.
محمدتقی پوراحمد جکتاجی خواستار بازسازی ساختمان آوانسیان در رشت شد و خاطرنشان کرد: ساختمان مذکور به دلیل بارش برف سال ۸۳ آسیب دیده و اگر بازسازی شود برای بهرهگیری هنری بسیار موثر است.
وی ساختمان آوانسیان را بهترین مکان برای ایجاد «خانه نقاش» خواند و بیان کرد: ساختمان مذکور پس از احیا با مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار نقاشان گیلانی گذاشته شود.
سید غلامرضا میرمعنوی در این نشست صمیمی اظهار کرد: فرهنگ و هنر نیازمند ساماندهی است.
وی، سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را براساس تشکیل انجمنهای فرهنگی و هنری عنوان کرد و افزود: وجود کارشناسان در حوزههای مختلف در فرهنگ و ارشاد اسلامی حائز اهمیت است.
میرمعنوی با اشاره به سابقه ۱۱۰ ساله هنری گیلان در حوزه نمایش، تصریح کرد: هنوز نتوانستیم جایگاه تئاتر گیلان را به ایران و جهان نشان دهیم.
وی، خواستار راهاندازی تماشاخانه دائمی در گیلان شد و بیان کرد: هنوز اجرای نمایش فرهیخته در استان نداریم و اجراها ضعیف است.
محقق تئاتر بر راهاندازی پژوهشکده تئاتر با حضور فرهیختگان در گیلان تاکید کرد و گفت: برنامههای تئاتر در استان باید کاربردی شود.
میرمعنوی با بیان اینکه اجرای نمایش در گیلان باید به صورت سالانه باشد، خاطرنشان کرد: گیلان ۲۲ گروه نمایشی ثبتشده کشوری دارد و ۱۲ گروه «الف» و «ب» در رشت مستقر هستند.
وی برگزاری جشنواره تئاتر کشورهای آسیای میانه را از قابلیتهای گیلان دانست و اظهار کرد: میتوانیم با کشورهای حاشیه دریای خزر مراوده نمایشی داشته باشیم.
شاعر و مداح گیلانی نیز در جلسه مذکور گفت: در مدت ۶۰ سال گذشته سه هزار واژه وارد گویش گیلکی شده است.
محمد رحیمی از جمعآوری بیش از ۱۰ هزار بیت شعر گیلکی خبر داد و بیان کرد: فرهنگ گیلان بسیار ارزشمند است و فرهیختگان باید طلایهدار این فرهنگ در استان باشند.
بازیگر تئاتر و سیما نیز در نشست صمیمی انجمن مفاخر گیلان اظهار کرد: گیلان «مام» وطن است.
انوش نصر تئاتر را هنری پر هزینه عنوان کرد و افزود: تئاتر در تمام جهان نماد فرهنگ است.
وی با بیان اینکه تئاتر دیالوگ دارد، تصریح کرد: اگر میخواهیم فرهنگ را مشعشع کنیم باید به تئاتر توجه شود.
شاعر گیلانی نیز در نشست مذکور شعر گیلکی را دارای حرفهای بسیار دانست و بیان کرد: شعر گیلکی به دلیل اینکه بهخوبی برای افراد تبیین نشده، ارزشمند جلوه نکرده است.
محسن آریاپاد، اندیشمندان و فرهیختگان را ارزشمند خواند و یادآور شد: فرهیختگان مانند سرباز در عرصه حضور دارند و از فرهنگ جامعه پاسداری میکنند.
شاعر گیلانی نیز در نشست صمیمی انجمن مفاخر گیلان نیز از برگزاری همایش «گیلااو» در این استان خبر داد و اظهار کرد: همایش مذکور با همکاری شهرداری رشت برگزار میشود.
ابراهیم شکری بر استفاده از نخبگان فرهنگی گیلان تاکید کرد و افزود: فعالان عرصه فرهنگ جامعه نیازمند حمایتهای فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.
وی با بیان اینکه امکان برگزاری همایش گیلانشناسی به صورت ماهانه در استان وجود دارد، بیان کرد: گیلان استانی فرهنگی محسوب میشود.
شکری به تاسیس بنیاد فرزانگان امید در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: بنیاد مذکور زیر نظر بهزیستی فعالیت میکند.
شاعر گیلانی با اشاره به وجود ۱۴ آسایشگاه سالمندان در گیلان، تصریح کرد: تعداد یکهزار سالمند در آسایشگاههای مذکور هستند.
وی پر کردن اوقات فراغت را از نیازهای بازنشستگان و سالمندان دانست و تصریح کرد: ۱۰.۱ درصد از جمعیت گیلان بازنشسته هستند
یعنی آقای فاضی درصدد اصلاح “ضمائر” است!
پس ازاین به بعد “ضمائرشخصی”بجای ۶تا میشود۵تا!
من به آقای دکتر فاضلی پیشنهادمیکنم که اگر یک بررسی دیگربکند وضمیردومین شخص را نیز حذف کند،چه معنا دارد که دردولت تدبیروامید بویژه درارشادگیلان به یک شخص گفته شود”تو” این بی احترامی است ،بلکه گفته شود”شما
وآنوقت می ماندمی ماند۴ضمیر،هرچه سبکتر وجمع وجورتر باشد بهتر.
امیدوارم باوجود اقای فاضلی جرقهای در این استان در عرصه فرهنگ وارشاد زده شود
امیدوارم با وجود اقای فاضلی در اداره ارشاد استان اندکی اوضاع نابسامان فرهنگ روبراه شود