کتابخانه انگلیس فاش کرد:طرح تشکیل کشوری یهودی در خلیج فارس

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا روزنامه صهیونیستی هاآرتص فاش کرد یک پزشک یهودی در سال ۱۹۱۷ طرحی را برای احداث یک کشور یهودی در خلیج فارس پیگیری می کرده است. به نقل از وب سایت روزنامه هاآرتص، کتابخانه انگلیس به تازگی طرح جاه طلبانه یک پزشک یهودی را برای تشکیل یک کشور یهودی در […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا روزنامه صهیونیستی هاآرتص فاش کرد یک پزشک یهودی در سال ۱۹۱۷ طرحی را برای احداث یک کشور یهودی در خلیج فارس پیگیری می کرده است.

به نقل از وب سایت روزنامه هاآرتص، کتابخانه انگلیس به تازگی طرح جاه طلبانه یک پزشک یهودی را برای تشکیل یک کشور یهودی در منطقه خلیج فارس افشا کرده است.

براساس این افشاگری کتابخانه انگلیس، در دوازدهم سپتامبر سال ۱۹۱۷، لرد فرانسیس برتی، سفیر وقت انگلیس در فرانسه نامه ای با درخواست عجیبی دریافت می کند که نویسنده آن شخصی به نام دکتر ام. ال. روتشتاین، پزشک روسی یهودی ساکن فرانسه بوده است.

این پزشک یهودی از سفیر وقت انگلیس در فرانسه درخواست کرده بود در تشکیل یک کشور یهودی در خلیج فارس به وی کمک کند.

دکتر روتشتاین درخواست کرده بود دولت انگلیس برای تصرف احساء، شهری که اکنون در شرق عربستان واقع است نیروهای خود را به این منطقه اعزام کند. وی در این نامه نوشته بود هدفش تشکیل یک کشور یهودی در منطقه خلیج فارس است.

ها آرتص نوشته است دکتر روتشتاین در این نامه محرمانه به زبان فرانسه که پایگاه اینترنتی کتابخانه انگلیس هفته گذشته آن را افشا کردنوشته بود: «من مسئولت جمع آوری ۱۲۰ هزار نیروی مبارز یهودی قوی را تا بهار آینده بر عهده می گیرم.»

ظاهرا دکتر روتشتاین در نظر داشته است این افراد برای تصرف این منطقه به نیروهای انگلیسی ملحق شوند. وی در نامه اش اذعان کرده بود در ابتدا ممکن است این نقشه غیر منطقی به نظر برسد اما قول داده بود با ورود اولین گروه هزار نفری از این نیروها به آن منطقه مسئله جدی شود.

بر اساس این طرح، پس از آن که سی هزار نفر بحرین را تصرف کردند، حمله سریع به استان احساء زمینه برای تشکیل یک کشور یهودی فراهم می شود.

14-4-8-130411748254847 وی پیش بینی کرده بود پس از این تهاجم، احتمالا ترکیه اعلام جنگ می کند اما به سفیر انگلیس اطمینان داده بود نیروهای یهودی به سرعت وارد جنگ خواهند شد و تا پیروزی نهایی به مبارزه خود ادامه خواهند داد.

وب سایت کتابخانه انگلیس در اینجا توضیح داده است که ارزیابی های روتشتاین اشتباه بوده است چرا که تا آن زمان منطقه احساء از سوی امپراتوری عثمانی به خاندان سعود واگذار شده بوده و گویا او از این موضوع اطلاع نداشته است.

آرتور جیمز بالفور، وزیر امور خارجه وقت انگلیس پیشنهاد روتشتاین را بررسی و در نهایت آن را رد کرده بود. دنیل لوه، کارشناس منطقه خلیج فارس که این نامه را برای کتابخانه انگلیس مورد بررسی قرار داده است، در مورد هویت دکتر روتشتاین در پایگاه اینترنتی این کتابخانه نوشت سند، مدرک و بیوگرافی کافی در مورد دکتر روتشتاین موجود نیست.

با این حال وی معتقد است طرح دکتر روتشتاین بخشی از یک اقدام سازمان یافته نبوده است، اگرچه تنها یک ماه پس از آن که انگلیس طرح دکتر روتشتاین را رد می کند، بالفور شخصا اعلامیه معروفش را در حمایت از ایجاد یک خانه ملی برای مردم یهود در فلسطین منتشر می کند.

طرح دکتر روتشتاین برای تشکیل یک کشور یهودی در خارج از فلسطین تنها پیشنهاد این چنینی نبوده که رد شده است. پیشتر، اوگاندا، آرژانتین، روسیه و قبرس نیز به عنوان گزینه هایی برای تشکیل یک کشور یهودی پیشنهاد شده بودند./ خبرآنلاین

Share