۱۰ تیم بزرگ جهان که به جام‌جهانی نرسیدند + عکس

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا  پس از رقابتهای سخت و نفسگیر مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در قاره های مختلف جهان سرانجام ۳۲ تیم از ۳۲ تیم نهایی مشخص شدند تا تیمها به انتظار قرعه کشی ۱۵ آذر بنشینند و حریفان خود را در برزیل بشناسند. اسامی ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی به صورت زیر […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا  پس از رقابتهای سخت و نفسگیر مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در قاره های مختلف جهان سرانجام ۳۲ تیم از ۳۲ تیم نهایی مشخص شدند تا تیمها به انتظار قرعه کشی ۱۵ آذر بنشینند و حریفان خود را در برزیل بشناسند.

اسامی ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی به صورت زیر است:

۱- برزیل ۲- ژاپن ۳- استرالیا ۴- ایران ۵- کره جنوبی ۶- هلند ۷- ایتالیا ۸- آمریکا ۹- کاستاریکا ۱۰- آرژانتین ۱۱- کلمبیا ۱۲- سوییس ۱۳- آلمان ۱۴- بلژیک ۱۵- روسیه ۱۶-بوسنی و هرزگوین ۱۷- اسپانیا ۱۸- انگلیس ۱۹- شیلی ۲۰- اکوادور ۲۱- هندوراس ۲۲- نیجریه ۲۳- ساحل عاج ۲۴- کامرون ۲۵- غنا ۲۶- الجزایر ۲۷-یونان ۲۸- کرواسی ۲۹- پرتغال ۳۰- فرانسه ۳۱- مکزیک ۳۲- اروگوئه


اما در این گزارش قصد داریم مروری داشته باشیم بر تیمهای ناکام در ادوار مختلف جام های جهانی؛ در حالی که فرانسه بعد از شکست مقابل اوکراین در دیدار رفت مرحله پلی آف در آستانه حذف و نرسیدن به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل قرار داشت با یک بازگشت رویایی در بازی برگشت به پیروزی ۳-۰ دست یافت تا یکی از جدیدترین ناکامان رسیدن به بزرگترین رویداد فوتبال جهان لقب نگیرد و جام جهانی برزیل بدون غایب سرشناسی برگزار شود. در ادوار گذشته این رقابت‌ها تیم‌های بزرگی بوده‌اند که نتوانسته‌اند خود را به این رویداد مهم برسانند که در زیر می خوانید:

نمایی از دیدار انگلیس و لهستان(۱۹۷۴) در ورزشگاه ومبلی که با تساوی به پایان رسید و انگلیس نتوانست به جام‌جهانی صعود کند

۱) انگلیس – ۱۹۷۴
دهه ۷۰ میلادی برای فوتبال انگلیس دهه تاریکی است چرا که آنها بین سال های ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰ حتی به یک تورنمنت معتبر هم صعود نکردند. مهمترین ناکامی آنها در این دهه ناکامی در صعود به جام جهانی ۱۹۷۴ در آلمان غربی بود. انگلیس در دیدار پایانی مرحله مقدماتی مقابل لهستان در لندن نیاز به یک پیروزی داشت اما بازی در نهایت با تساوی یک بر یک دو تیم به پایان رسید. یان تومازفسکی سنگربان لهستان در این دیدار عملکرد فوق العاده ای داشت و بارها مانع فرو ریختن دروازه اش شد تا شاگردان سرآلف رمزی از رسیدن به جام جهانی باز بمانند.

مارکو فان باستن یکی از ستاره های آن سال های هلند بود که از رسیدن به جام جهانی ۱۹۸۶ بازماند

۲) هلند – ۱۹۸۶
بعد از نایب قهرمانی در جام جهانی ۱۹۷۸ هلندی ها عملکرد ضعیفی داشتند، اما نسل جدید فوتبال این کشور در دهه ۸۰ بار دیگر به فوتبال این کشور قوت بخشید و ستاره هایی مثل مارکو فان باستن، فرانک ریکارد، رود گولیت و راب دویت را به دنیای فوتبال عرضه کرد. اما این ستاره های جوان در مرحله پلی آف صعود به جام جهانی مقابل همسایه خود بلژیک در بازی برگشت با قانون گل زده در خانه حریف باختند و از صعود به جام جهانی بازماندند.

اولگ بلوخین یکی از ستاره های آن زمان شوروی که نتوانست جام جهانی ۱۹۷۸ را تجربه کند

۳) اتحاد جماهیر شوروی – ۱۹۷۸
با وجود اینکه دیناموکیف که اکثر ستاره های آن سال شوروی را در اختیار داشت در سال ۱۹۷۵ جام برندگان جام اروپا را با اولگ بلوخین فتح کرد اما تیم ملی شوروی در گروه ۹ مقدماتی جام جهانی ۱۹۷۸ بعد از مجارستان در رده دوم قرار گرفت و از رسیدن جام جهانی بازماند. آنها در دیدار پایانی با تک گل تسالونیکی با نتیجه یک بر صفر مغلوب یونان شدند.

صحنه ای از دیدار ایتالیا و ایرلندشمالی در سال ۱۹۵۷ که با شکست ۲ بر یک ایتالیا و ناکامی این تیم در رسیدن به جام جهانی همراه بود

۴) ایتالیا – ۱۹۵۸
به گزارش مشرق، دهه ۵۰ میلادی دوران افول فوتبال ایتالیا بود چرا که سانحه هوایی سال ۱۹۴۹ باعث شد تقریبا تمام اعضای تیم “گرند تورینو” که ستاره های تیم ملی ایتالیا هم بودند از دنیا بروند. با این حال ایتالیا امیدوار بود به جام جهانی ۱۹۵۸ سوئد صعود کند اما شکست غافلگیر کننده روز پایانی در بلفاست مقابل ایرلند شمالی باعث شد تیم میزبان به جای ایتالیا راهی جام جهانی شود. بدون شک بدترین دوران فوتبال ملی ایتالیا بعد از آن سال بود که تقریبا ۲.۵ سال طول کشید تا آتزوری ها نخستین پیروزی خود را کسب کردند.

پرتغال بعد از تساوی مقابل آلمان در رده سوم گروه قرار گرفت و از رسیدن به جام جهانی ۱۹۹۸ باز ماند

۵) پرتغال – ۱۹۹۸
با حضور نسل طلایی فوتبال پرتغال و بازیکنانی مثل لوئیز فیگو، روی کاستا و ژوائو پینتو پرتغال بهترین شانس برای درخشش در جام جهانی بعد از دوره اوزبیو در سال ۱۹۶۶ داشت. اما همانند جام های جهانی ۱۹۹۰ و ۱۹۹۴ پرتغال نتوانست جواز صعود به مرحله پایانی رقابتها را در فرانسه ۱۹۹۸ کسب کند. پرتغال بعد از آلمان و اوکراین در رده سوم قرار گرفت و تساوی روز پایانی مقابل آلمان در برلین ناکامی آنها در صعود را قطعی کرد.

صحنه از دیدار انگلیس مقابل سن مارینو که سن مارینو در ثانیه ۸ دروازه انگلیس را باز کرد

۶) انگلیس – ۱۹۹۴
گراهام تیلور سرمربی تیم ملی انگلیس بعد از عملکرد تحقیرآمیز یورو ۹۲ امیدوار بود با این تیم به جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا صعود کند اما شکست خارج از خانه مقابل هلند، نروژ و عملکرد تحقیر آمیز مقابل سن مارینو که با گل ثانیه ۸ تیم حریف همراه بود انگلیسی ها از رسیدن به جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا هم بازبمانند. انگلیس در نهایت سن مارینو را ۷ بر یک شکست داد اما پیروزی هلند در لهستان باعث حذف انگلیس شد.

یوگسلاوی به دلیل جنگ داخلی حتی در رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ هم حضور پیدا نکرد

۷) یوگسلاوی – ۱۹۹۴
یوگسلاوی حتی در رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ هم حاضر نبود. آنها به دلیل جنگ داخلی که منجر به استقلال کشورهای بوسنی و هرزگوین، کرواسی، اسلوونی،مقدونیه و بعدها صربستان و مونتنگرو شد اجازه حضور در رقابتهای مقدماتی را پیدا نکردند. در آن زمان بسیاری یوگسلاوی را با در اختیار داشتن بازیکنانی مثل دراگان استویکوویچ، زوانیمیر بوبان، دژان ساویسویچ، داوور شوکر، دارکو بانچف، سینیشا میهایلوویچ و رابرت پروسینچکی بهترین تیم جهان در آن سال ها بود.

نمایی از دیدار اسکاتلند و آلمان غربی که با برتری ۳ بر ۲ ژرمن ها و ناکامی اسکاتلند در رسیدن به جام جهانی همراه بود

۸) اسکاتلند – ۱۹۷۰
در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی فوتبال اسکاتلند قدرت قابل توجهی داشت و تمام تیم های اروپا احترام ویژه ای برای آنها قائل بودند. سلتیک در سال ۱۹۶۷ قهرمان اروپا شد و ۵ سال بعد رنجرز جام برندگان جام اروپا را از آن خود کرد. اسکاتلند در رقابتهای مقدماتی از ستاره هایی مثل جیمی جانسون و دنیس لا استفاده می کرد اما بعد از شکست ۳ بر ۲ مقابل آلمان غربی در هامبورگ پایین تر از این تیم قرار گرفت و از رسیدن به جام جهانی ۱۹۷۰ بازماند.

درگیری رابی کین و ماریو ملکیوت برای تصاحب توپ در جریان دیدار ایرلند و هلند در مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲

۹) هلند – ۲۰۰۲
به گزارش مشرق، هلند با وجود استفاده از ستاره هایی مقل ادگار داویدز، کلارنس سیدورف، رود فان نیستلروی، مارک اورمارس و یاپ استام، تیم لوئیس فان گال در مرحله مقدماتی بعد از پرتغال و جمهوری ایرلند در رده سوم قرار گرفت. نارنجی پوشان در دیدار پایانی در دوبلین در عین ناباوری با نتیجه یک بر صفر مغلوب ایرلند شدند و از رسیدن به جام جهانی ۲۰۰۲ که مشترکا در کره و ژاپن برگزار شد باز ماندند.

نمایی از دیدار بلغارستان و فرانسه که در آن کلاسیمیر بالاکوف توپ را در اختیار دارد، فرانسه این بازی را واگذار کرد

۱۰) فرانسه – ۱۹۹۴
فرانسه در مرحله مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ از ۱۶ امتیاز ممکن ۱۳ امتیاز را کسب کرد و در آستانه صعود قرار داشت. فرانسه آن سال با حضور ستارگانی مقل ژان پیر پاپن، دوید ژینولا، اریک کانتونا، دیدیه دشان و مارسل دسایی از دو بازی پایانی خانگی خود تنها یک امتیاز برای صعود نیاز داشت اما آنها دو بازی پایانی را مقابل رژیم اشغالگر قدس و بلغارستان واگذار کردند تا از رسیدن به جام جهانی بازبمانند. البته تیم ملی فرانسه ۴ سال بعد در جام جهانی ۱۹۹۸ در خانه خود عنوان قهرمانی جهان را کسب کرد.

Share