جلیلی در جمع مردم ساری:

برای توسعه ۱۲ گام حماسی تعریف کردیم

به گزارش دیارمیرزا کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برای مسیر توسعه،۱۲ گام حماسی تعریف کردیم، گفت: در کنار سفرهای استانی، باید سفرهای وزارتخانه‌ای راه انداخت.

دیارمیرزا:برای توسعه ۱۲ گام حماسی تعریف کردیم/سفرهای وزارتخانه‌ای راه می‌اندازیم

به گزارش فارس سعید جلیلی بعدازظهر امروز در مسجد جامع ساری، اظهار داشت: خدا در همه مراحل انقلاب اسلامی، یاریگر ما بوده و پیروز شده‌ایم.

وی با بیان اینکه دنیا می‌خواست ما در جنگ نابرابر ما را شکت دهد اما یاری خدا، موجب پیروزی ما در جنگ شد، ادامه داد: تمام دنیا اراده کرد ایران هسته‌ای نشود اما امروز جزء ۱۰ کشور هسته‌ای دنیا هستیم.resized_336680_768

جلیلی با اشاره به اینکه دو عامل گفتمان اسلام و باور به مردم، هنر امام(ره) در پیروزی انقلاب اسلامی بود، متذکر شد: خداباوری و مردم باوری، هنری است که امام به درون جامعه آورد و توانست بسیاری از حماسه‌ها را خلق کند.

وی با بیان اینکه امروز در موقعیت خیبر هستیم، تصریح کرد: عده‌ای می‌خواهند ما را در موقعیت شعب ابی‌طالب قرار دهند و خط دشمن این است که در برابر خط امید امام، خط تخریب را شروع کند و عده‌ای هم به پادویی آنها درآمدند و در چهار سال اخیر هم این رفتارها را دیدیم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: به پشت خیمه دشمن رسیدیم اما عده‌ای خواستند با فتنه به دنبال آنها بروند و پیاده نظام دشمن شدند اما سر جای خود نشانده شدند.

وی با بیان اینکه وقتی ملت در مسیر پیروزی پیش رفت و همه دنیا انقلاب  را به عنوان دژ محکم شناخت کسانی می‌خواستند با زاویه گرفتن و انحراف از رهبری، مطالبی با عنوان مکتب ایرانی و دوستی با مردم اسرائیل مطرح کردند تا ظرفیت ملت ایران را متوقف کنند، گفت: اما مردم اجازه ندادند.

جلیلی با اشاره به اینکه در شرایطی قرار داریم که مقامات دشمن، قدرت ایران را غیر قابل انکار اعلام می‌کنند، افزود: اما عده‌ای در حال شکل‌دادن جریان تردید هستند.

وی با بیان اینکه امروز به دنبال فتنه و انحراف، شاهد جریان تردید هستیم، یادآور شد: مردم ما پای این انقلاب ایستاده‌اند.

جلیلی با اشاره به اینکه مردم از گرانی، تورم و بیکاری گلایه دارند و طرح این سوال که آیا به راستی این مسائل قابل حل نیست، تصریح کرد: آیا دولت‌های قبل، نمی‌خواستند بی‌کاری، گرانی و تورم را حل کنند.

وی با بیان اینکه من بعید می‌دانم که دولت‌های قبل نخواسته باشند به این مسائل رسیدگی کنند، گفت: اما سوال اصلی این است که چرا اتفاق نیفتاد.

جلیلی با اشاره به اینکه چرا با نقطه مطلوب فاصله داریم، ادامه داد: اگر می‌خواهیم مشکل به صورت اساسی و نه به صورت مقطعی، حل شود باید نگاه اساسی داشت.

وی تصریح کرد: ساختار اداری و اجرایی دولت باید به گونه‌ای اصلاح شود که در تراز انقلاب اسلامی باشد و به نمونه‌ای برای پیشرفت و الگو گرفتن سایر کشورها، تبدیل شویم.

جلیلی با بیان اینکه ابتدا باید ماشین دولت اصلاح شود، گفت: ادارات دولتی باید نه تنها مانع مردم نباشند بلکه پناهگاه مردم باشند.

وی یادآور شد: اینکه به دنبال ناجی بگردیم و فردی باشد که به تنهایی به اصلاح امور بپردازد، سرابی بیش نیست.

جلیلی با بیان اینکه مانند امام(ره)، باید به مردم اعتماد کنیم، خاطرنشان کرد: عدالت را باید در ساختار حکومت جاری کنیم و این آرمان انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به وضعیت کشاورزی و ۱۱ هزار میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی، گفت: وقتی مازندران می‌تواند این محصولات را تولید کند چرا باید واردات در این حجم صورت گیرد.

جلیلی با بیان اینکه می‌توان از وضعیت صیادی دریا هم استفاده کرد، ادامه داد: ۸ هزار و ۵۰۰ شناور سنتی داریم که نه تنها به کمکی به حوزه صیادی نمی‌کند بلکه موجب می‌شود گاهی خانواده‌های صیادها دچار مصیبت شوند.

وی با اشاره به اینکه ساخت شناورهای پیشرفته از ظرفیت‌های کشور است، خاطرنشان کرد: اگر سالانه فقط یک‌هزار شناور بسازیم رونق عظیمی در تولید صنعت شناور شاهد خواهیم بود.

جلیلی با بیان اینکه برای مسیر توسعه، ۱۲ گام حماسی تعریف کردیم، یادآور شد: در کنار سفرهای استانی، باید سفرهای وزارتخانه‌ای راه انداخت.

وی با اشاره به اینکه عدالت باید در ساختار اجرایی و اداری کشور، جاری شود، گفت: ۲۳ نفر، ۱۱ هزار میلیارد تومان وام دریافت کرده و پس نداده‌اند و ۵ هزار میلیارد هم فقط در دست ۶ نفر است که ۱۸ ماه از سررسید اقساط آنها گذشته و مبلغی پرداخت نکرده‌اند.

جلیلی با بیان اینکه وقتی بحث یارانه پیش می‌آید صدای برخی بلند می‌شود که تورم ایجاد می‌کند، یادآور شد: ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان جمع یارانه‌ای است که به ۷۵ میلیون ایرانی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه محرومان باید در اولویت باشند، خاطرنشان کرد: ابتدا باید فرصت‌های برابر داشته باشند اما فرصت برابر کافی نیست و همه باید از شرایط برابر برای استفاده از این فرصت‌ها برخوردار باشند.

جلیلی متذکر شد: امیدوارم به دنبال گام بلند حماسه سیاسی در ۲۴ خرداد، هر برادری که منتخب ملت ایران بود، از فردای آن روز با این نگاه، کلید حماسه اقتصادی را بزند.

وی خاطرنشان کرد: مقاومت رمز پیشرفت است اما این مقاومت نه تنها در برابر تهدیدهای خارجی بلکه باید در مقابل تردیدهای داخلی هم باشد.

Share