هاشمی:حضورم باعث تشدید اختلافات و مخل وحدت باشد، نمی‌آیم

دیارمیرزا رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر قانع شوم در شرایط کنونی کشور، حضورم در انتخابات می‌تواند برای نظام و انقلاب اسلامی مفید و مؤثر خواهد بود و به حل مشکلات کمک می‌کند، درنگ نخواهم کرد ولی در صورتی که احساس کنم این حضور خدای ناکرده مقاومتهایی را در پی خواهد داشت که مخل […]

دیارمیرزا رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر قانع شوم در شرایط کنونی کشور، حضورم در انتخابات می‌تواند برای نظام و انقلاب اسلامی مفید و مؤثر خواهد بود و به حل مشکلات کمک می‌کند، درنگ نخواهم کرد ولی در صورتی که احساس کنم این حضور خدای ناکرده مقاومتهایی را در پی خواهد داشت که مخل وحدت و موجب تشدید اختلافات در کشور بوده و مؤثر نخواهد بود اقدام نخواهم کرد.IMG19291516

به گزارش  مهر، هاشمی رفسنجانی امروز در دیدار اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشگاههای امیرکبیر، شهید بهشتی و آزاد اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر رهبری انقلاب به عنوان عمود خیمه انقلاب، مسئولیت حفظ انقلاب را بر عهده دارند و باید برای حفظ نظام و انقلاب اسلامی، ایشان را یاری کنیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خود، در پاسخ به اصرار حاضران برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در سالهای باقی مانده از عمرم، هیچ هدفی جز حفظ و تقویت انقلاب و نظام اسلامی، مکتب اهل بیت (ع)، اعتلا و پیشرفت ایران ندارم و اگر تصمیم به حضور در انتخابات بگیرم برای خدمت و کمک به حل مشکلات خواهد بود نه اینکه نتیجه معکوس بدهد.
این عضو مجلس خبرگان با اشاره به اینکه جوانان آینده سازان کشور هستند خطاب به جمع حاضر خاطرنشان کرد: شما باید با امید و تلاش، تحصیل، فعالیت های سیاسی، تحلیل و نقد و تأمل در امور جامعه، حضور فعال داشته باشید تا بتوانید آینده‌ای روشن برای کشور ترسیم کنید.
وی در تشریح شرایط و اوضاع کنونی کشور بویژه در آستانه برگزاری انتخابات اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده فعالیت‌های سیاسی در کشور، عدم وجود احزاب قوی و ریشه‌دار در جامعه است زیرا در یک نظام مدعی مردمسالاری دینی، احزاب قوی و شناخته شده می‌توانند با ارائه برنامه‌ها، آموزش و معرفی افراد کارآمد، افکار عمومی را در انتخابات شکل دهند و در صورت پیروزی، براساس برنامه‌هایی که ارائه داده‌اند کشور را اداره کنند و اگر نتوانستند به شعارها و برنامه‌های ادعایی خود عمل کنند نهایتاً، مردم از آن حزب و برنامه‌هایش رویگردان خواهند شد ولی اصل نظام و ارکان آن آسیب نمی‌بیند.
هاشمی رفسنجانی در تشریح این مطلب، به تاریخچه نحوه شکل‌گیری حزب جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: ضرورت وجود حزب در کشور از همان اوایل شکل‌گیری مبارزات در بین برخی مبارزین وجود داشت ولی بنا به ملاحظاتی، حضرت امام (ره) اجازه تأسیس حزب را نمی‌دادند ولی به محض پیروزی انقلاب، با استدلالاتی که محضر امام (ره) کردم ایشان اجازه تشکیل حزب را دادند و با اذن و کمک اقتصادی ایشان، حزب جمهوری اسلامی شکل گرفت.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به موفقیت‌های حزب جمهوری اسلامی ایران در طول فعالیت خود، به آسیب شناسی آن پرداخت و گفت: متأسفانه در طول زمان، یک نوع انحصار توسط این حزب در جامعه شکل گرفت و بتدریج مخالفت‌ها با آن شروع شد تا نهایتاً حضرت امام (ره) به رغم موفقیت‌ها و توفیقاتی که حزب برای کشور داشت، نهایتاً برای جلوگیری از شائبه انحصار در کشور اجازه فرمودند تا فتیله حزب پایین کشیده شود.
وی، فعالیت‌های سیاسی متفرق افراد، تشکلها و احزاب کوچک و مقطعی را مشکل واقعی برای جوامع دموکراسی عنوان کرد و افزود: البته در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که ایجاد یک حزب قوی با موانع و مشکلات و مخالفت‌های جدّی روبرو می‌شود ولی باید در آینده به نحوی این متشکل حل شود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح شرایط داخلی و خارجی کشور گفت: اکنون کشور از لحاظ تهدیدات و تحریم‌های خارجی، تحت فشار دنیای استکبار قرار دارد که سعی دارند ما را از اهدافمان دور کنند و در داخل نیز برخی سوء مدیریت‌ها، شرایط را برای تأثیر تحریم‌ها مساعد و برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده است.
وی افزود: راه غلبه بر این مشکلات و برون رفت از این شرایط، حفظ و تقویت اعتماد و وحدت و همبستگی مردم با برگزاری انتخاباتی رقابتی و پرشور با حضور همه سلایق مختلف سیاسی است که در این صورت دولت برآمده از انتخابات نیز مورد حمایت همه جانبه مردم خواهد بود و در بعد بین‌المللی ، تنش زدایی و ایجاد رابطه سالم بر مبنای حفظ عزت و کرامت و احترام متقابل با جهان است.
در ابتدای این دیدار، نمایندگانی از انجمن ادوار دانشجویان دانشگاههای امیرکبیر، شهید بهشتی و آزاد اسلامی و چندتن از استادان دانشگاهها دیدگاهها و نظرات خود را در مورد مسائل مختلف کشور بیان کردند و از آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند.
هاشمی رفسنجانی همچنین امروز در دیدار جمعی از فرهنگیان کشور از مقام علمی و دینی استاد شهید مرتضی مطهری تجلیل و روز معلم را به همه معلمان کشور تبریک گفت.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار گفت: رسالت معلمان،که همان اساس رسالت انبیاست، هدایت انسان‌ها در مسیر دانش، کرامت و ارزش‌های اخلاقی است و در این مسیر مقدس بزرگانی گام نهاده‌اند که شهید مطهری از جمله آنهاست.
هاشمی رفسنجانی همچنین با تأکید بر اینکه هیچ کس نمی‌تواند نقش و جایگاه رفیع مقام معلم را در جامعه منکر شود، گفت: نباید به مسئولیت معلم به عنوان یک حرفه نگریست، چون دین مبین اسلام و سایر ادیان الهی برای امر تعلیم و تربیت ارزش زیادی قائل شده اند. لذا باید دغدغه‌های معلمان به ویژه مشکلات معیشتی و نگرانی از افت کیفی نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با درد دل‌های معلمان و مطالب عنوان شده از سوی آنها آشنایی کامل دارد و همه مردم به دلیل تعلیم خود یا فرزندانشان به نوعی مدیون معلمان و استادان هستند، افزود: نباید اجازه داد که تأثیرگذارترین قشر جامعه، دغدغه معیشتی داشته باشند و باید شرایطی فراهم شود تا معلمان با آسودگی خاطر در کلاس‌های درس به وظیفه تعلیم و آموزش بپردازند، چرا که حضور شاداب و چهره متبسّم معلم در مراکز آموزشی به دانش‌آموزان نیز منتقل می‌گردد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، معلمان را از جمله قشرهای قانع، سازنده و معتمد جامعه بر شمرد و در همین راستا عنوان کرد:  بهترین سرمایه‌های مردم یعنی فرزندان آنها برای تعلیم و تربیت به آنها سپرده می‌شود.
هاشمی رفسنجانی در خاتمه با تحسین صبر و استقامت جامعه فرهنگی کشور در قبال مشکلات موجود، معلمان و استادان را نماد نجابت جامعه و جایگاه آنان را در قلوب مردم ذکر کرد.
در این دیدار که اعضای شورای مرکزی و دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران، هیأت رئیسه سازمان معلمان ایران، هیأت رئیسه کانون صنفی معلمان، هیأت رئیسه انجمن اسلامی معلمان و جمعی از مدیران سابق آموزش و پرورش حضور داشتند، چند تن از حاضران به نمایندگی از جمع، به بیان دیدگاه‌ها، مشکلات فرهنگیان و نقد مسائل و مشکلات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مسائل مختلف آموزش و پرورش پرداختند و در پایان خواستار حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری شدند.
Share